Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:33 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul întâlneşte vineri Gaz Metan, în ultimul meci din acest an. În tur, echipa medieşeană înregistra prima înfrângere stagională

ro

20 Dec, 2019 00:00 1387 Marime text
 
FC Viitorul susţine vineri, 20 decembrie, ultimul meci din acest an în Liga 1, întâlnind în deplasare, în etapa a 22-a, de la ora 20.30, Gaz Metan Mediaş. Este o partidă importantă pentru lupta pe care o duc cele două adversare pentru calificarea în turneul play-pff, în condiţiile în care, în acest moment, FC Viitorul se află pe pe locul cinci, cu 35 de puncta, iar Gaz Metan ocupă poziţia a şasea, cu 33 de puncte. „E un meci important şi pentru noi, şi pentru Mediaş. Dacă am lua cele trei puncte, ar fi fantastic. Aş face acest F de la fantastic şi mai mare. Dacă nu, voi fi dezamăgit şi supărat o zi, pentru că nu-mi place să pierd. Sportul înseamnă bucurie, dar şi suferinţă. Important pentru noi e tot anul 2019 pe care l-am avut. Vrem să avem şi un 2020 la fel. Și noi, Viitorul, dar şi România, care se mândreşte cu performanţa din această vară a echipei naţionale de tineret. Aceşti copii ne-au scos în stradă şi ne-au făcut iar mândri“, a spus Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.
 
În tur, la Ovidiu, în etapa a noua, Gaz Metan, singura echipă din Liga 1 care nu pierduse niciun meci în primele opt etape de campionat, a înregistrat prima înfrângere stagională! Iar gazdele nu numai că au câştigat, dar s-au impus şi la scor, cu 4-1, în urma golurilor lui G. Iancu (16, 74), Țîru (64), Rivaldinho (89 - din penalty), respectiv Ely Fernandes (82). A fost un meci foarte frumos, cu multe ocazii, ambele echipe contribuind la spectacolul de pe teren. Pe lângă gol, Gaz Metan a mai avut câteva situaţii de gol, dar s-a lovit de un portar, Căbuz, într-o formă extraordinară! În precedentele opt partide, Gaz Metan nu primise decât şase goluri, iar într-un singur meci, la Ovidiu, a încasat patru de la echipa de pe litoral. Graţie „dublei“ reuşite, Gabriel Iancu urca pe locul întâi în topul marcatorilor acestui sezon, după primele nouă etape, în care înscrisese de şapte ori (numai din acţiune).
 
Sursa foto: FC Viitorul
 
Citeşte şi:
 
Gaz Metan Mediaş - FC Viitorul, meci pentru play-off Gică Hagi - „Dorinţa noastră e să terminăm anul aşa cum trebuie“

FC Viitorul a trecut cu 4-1 de Gaz Metan Mediaş, singura echipă ce era neînvinsă în Liga 1!

„Un meci fantastic“ În primele opt partide, Gaz Metan primise numai şase goluri. Într-una singură apoi, FC Viitorul i-a marcat patru! (galerie foto)

Irezistibil! După meciul cu Gaz Metan Mediaş, Gabriel Iancu, de la FC Viitorul, a urcat pe locul întâi în topul marcatorilor Ligii 1

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii