Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul întâlneşte mâine Concordia Chiajna Gică Hagi - „Trebuie să facem un joc foarte bun, exact“

ro

29 Jul, 2018 11:50 1966 Marime text
FC Viitorul, campioana României din sezonul 2017/2018, susţine luni, 30 iulie, meciul din etapa a doua a Ligii 1, în deplasare contra formaţiei Concordia Chiajna.

Partida se dispută de la ora 21.00.

Ne aşteaptă o săptămână grea, cu trei meciuri. Contra Concordiei, va fi foarte greu, trebuie să ne adaptăm la teren şi la adversar. Trebuie să planificăm strategia pe toate cele trei confruntări. Încercăm să le câştigăm. Gândul meu acesta e. Vom vedea cât vom putea. În campionat suntem încă la început. Am pierdut cu Dunărea Călăraşi, nu ne aşteptam , dar am jucat fotbal, am dominat. La Chiajna, trebuie să facem un joc foarte bun, exact şi să încercăm să câştigăm, deşi Concordia are un lot foarte bun, experimentat, cu jucători care ştiu să se mobilizeze şi cu un antrenor cu mulţi ani în fotbal, care cunoaşte bine Liga 1, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.  

Amândouă echipele am pierdut în prima etapă. Meciul se joacă pe un teren sintetic, foarte greu. Ne aşteaptă un meci dificil. Trebuie să ne adaptăm la toate condiţiile. Sperăm să câştigăm. Sper să sparg şi eu gheaţa şi să marchez, lucrez mult la antrenament, a punctat şi Mihai Voduţ, atacantul FC Viitorul

Încă nu sunt pregătit 100%, dar am mai câştigat la capitolul pregătire fizică. Chiajna e o echipă care poate face meciuri mari cu echipe mai bine cotate, dar şi pierde meciuri care par uşoare. E o echipă incomodă, plus că vom juca pe un teren sintetic, cu care Concordia e familiarizată. Însă urmărim numai victoria, a punctat fundaşul Srgjan Luchin.


Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii