Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul întâlneşte campioana României Alexandru Măţan vrea să marcheze cu CFR Cluj şi să-şi facă un cadou de ziua sa de naştere

ro

31 Aug, 2018 00:00 1113 Marime text
După meciul cu FCSB, pierdut la Ovidiu, în etapa a şasea a Ligii 1, cu 1-4 (în care gazdele au evoluat însă din minutul 5 în inferioritate numerică), FC Viitorul are parte de un nou adversar foarte dificil, campioana en-titre a României, CFR Cluj, în deplasare!
 
Meciul se joacă în runda a şaptea, duminică, 2 septembrie, de la ora 18.30. În clasament, CFR Cluj se află pe locul doi, cu 12 puncte, în vreme ce FC Viitorul ocupă poziţia a 11-a, cu şapte puncte. „Deplasare grea, din toate punctele de vedere. Întâlnim campioana României, o echipă puternică, cu un lot foarte valoros. Mergem însă încrezători, să ne jucăm şansa. Încercăm să fim noi, să ne facem jocul, ţinând cont însă şi de adversar. Sperăm să venim acasă cu victorie sau egal. Avem nevoie de puncte şi ne vom lupta pentru ele. Am încredere că vom face un joc bun. Pe jocul cu mingea, posesie, acţiuni ofensive, mingi băgate în careu suntem printre cele mai buni în meciurile de până acum. Cred că am produs fotbal, dar trebuie să fim mai atenţi în jocul fără minge, la dueluri. Sper ca la Cluj să nu mai primim cartonaş roşu“, a spus Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.
 

„Trebuie să fim foarte concentraţi”

Fundaşul Sebastian Mladen spune că, pentru a avea succes duminică, FC Viitorul va trebui să fie extrem de concentrată pe toată surata partidei. „Ne aşteaptă un meci greu la Cluj. Venim după un rezultat cu FCSB neplăcut pentru noi. Jucăm cu CFR pentru a lua cele trei puncte. În ultimii ani, nu am câştigat la Cluj, dar faptul că ei joacă azi (n.r. aseară) în Europa League nu îi va împiedica să dea totul contra noastră. CFR are un lot foarte bun, indiferent de jucătorii care vor fi în teren, va fi o echipă foarte bună şi noi trebuie să fim foarte concentraţi“, a declarat jucătorul.

Un mic avantaj

Etapa trecută, contra FCSB, Alexandru Măţan a fost înlocuit la scurt timp după ce FC Viitorul a rămas în zece oameni, în urma eliminării lui Virgil Ghiţă. „A fost un sentiment foarte neplăcut. Să aştepţi atât meciul cu FCSB, să te pregăteşti o săptămână, iar după un eveniment nefericit, să ies de timpuriu de pe teren, n-a fost prea bine pentru mine. Dar asta e, acum sunt încrezător şi voi da totul la meciul cu CFR. Sper să marchez şi să-mi fac singur un cadou de ziua mea (n.r. miercuri a împlinit 19 ani). Din moment ce e campioana României, CFR e o formaţie puternică şi va trebuie să dăm tot ce avem mai bun ca să câştigăm. Faptul că CFR susţine înainte de partida cu noi un meci solicitant putem să-l luăm ca un mic avantaj“, a spus tânărul atacant.
 
Sursa foto: FC Viitorul         
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii