Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:23 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul încheie sezonul regulat la Ovidiu, cu Pandurii Tg. Jiu Aurelian Chiţu - „Va fi o partidă care pe care“

ro

25 Feb, 2016 00:00 1502 Marime text


Aflată pe locul trei în clasamentul sezonului regulat al Ligii 1, cu 46 de puncte, FC Viitorul are parte, luni, de un meci dificil pe teren propriu, întâlnind Pandurii Tg. Jiu, ocupanta poziţiei a patra, cu 44 de puncte

Partida contează pentru etapa a 26-a a campionatului (ultima din sezonul regulat). Meciul se joacă pe terenul principal al Academiei Hagi, de la Ovidiu, iar biletele se pun în vânzare de vineri. Ambele adversare sunt calificate în play-off, iar FC Viitorul vine după o victorie în deplasare, 2-1 pe terenul Petrolul Ploieşti, ultima clasată.
 
Confruntarea FC Viitorul - Pandurii Tg. Jiu a fost programată luni, 29 februarie, de la ora 20.30, fiind ultima partidă a rundei. Biletele de intrare se vor putea achiziţiona la preţurile de 20 de lei (la tribuna 0), 15 lei (la tribuna I), 10 lei (la tribuna a II-a) şi 5 lei (la peluza I). Tichetele se pot procura de vineri (26 februarie) şi până luni (29 februarie) după următorul program: vineri - între orele 10.00 şi 16.00, de pe bulevardul Mamaia numărul 208, subsol (lângă Hotel GMG), din Constanţa; între orele 10.00 şi 20.00, de la Play Sports Bar (strada Căpitan Dobrilă Eugeniu numărul 19A, zona Cireşica), din Constanţa; între orele 10.00 şi 20.00, de la restaurant Savorys, din Ovidiu; între orele 10.00 şi 16.00, de la magazinul oficial din incinta Academiei Hagi, de la Ovidiu; sâmbătă - între orele 10.00 şi 20.00, de la Play Sports Bar (strada Căpitan Dobrilă Eugeniu numărul 19A, zona Cireşica), din Constanţa; între orele 10.00 şi 20.00, de la restaurant Savorys, din Ovidiu; între orele 10.00 şi 16.00, de la magazinul oficial din incinta Academiei Hagi, de la Ovidiu; duminică - de la Play Sports Bar (strada Căpitan Dobrilă Eugeniu numărul 19A, zona Cireşica), din Constanţa, şi de la restaurant Savorys, din Ovidiu; luni - între orele 10.00 şi 16.00, de pe bulevardul Mamaia numărul 208, subsol (lângă hotel GMG), din Constanţa, de la Play Sports Bar (strada Căpitan Dobrilă Eugeniu numărul 19A, zona Cireşica), din Constanţa, de la restaurant Savorys, din Ovidiu; între orele 10.00 şi 21.30, de la magazinul oficial din incinta Academiei Hagi, de la Ovidiu.

„Eşecul cu CSMS Iaşi a fost o întâmplare“

Autor al unei reuşite anulate eronat la Ploieşti, Aurelian Chiţu speră ca FC Viitorul să se impună şi cu Pandurii.

„Ştiam de la început că, la Ploieşti, va fi un meci dificil, de deplasare, contra unei echipe care îşi dorea foarte mult să câştige. O partidă de luptă, care ne-a revenit nouă. Am dominat şi în prima repriză, când am ratat câteva ocazii foarte mari, dar am avut şi un gol anulat pe nedrept. Ne-am mobilizat mult mai bine după pauză, gândindu-ne că trebuie să avem răbdare, pentru că golul va veni. Şi aşa a fost. Ne dorim cu toţii să câştigăm şi meciul cu Pandurii Tg. Jiu. Şi ei îşi doresc puncte, pentru a rămâne sus. Va fi o partidă care pe care. Dar, dacă vom fi la fel de motivaţi ca la partida cu Petrolul, vom reuşi să câştigăm. Cu CSMS Iaşi a fost o întâmplare. Am fost şi eu surprins, nu prea am pierdut acasă. E adevărat că nici jocul nostru nu a mers prea bine, iar asta ne-a ambiţionat foarte tare şi am mers la Petrolul cu mare încredere. Eu zic că de acum încolo vom juca din ce în ce mai bine“, a precizat Aurelian Chiţu.

„Suporterii nu vor fi dezamăgiţi“

Omul disputei Petrolul - FC Viitorul a fost Romario Benzar, care a început meciul ca fundaş dreapta, iar apoi a fost mutat în linia mediană. „A fost o victorie frumoasă, ne-am pregătit foarte bine toată săptămâna, gândul nostru fiind numai la cele trei puncte. Ne bucurăm că ne-a ieşit jocul. Am avut în prima repriză câteva ocazii, iar după pauză am continuat jocul de posesie, ofensiv, şi, până la urmă, am reuşit să marcăm. M-am simţit mai bine ca fundaş dreapta, dar unde are nevoie de mine Mister, acolo joc. Sperăm să repetăm evoluţia bună din disputa cu Petrolul şi contra echipei Pandurii Tg. Jiu şi să câştigăm, că avem nevoie de cele trei puncte pentru a rămâne pe podium. Îi aşteptăm pe suporteri la stadion în număr cât mai mare. Sunt sigur că nu vor fi dezamăgiţi“, a spus proaspătul internaţional al Viitorului. 

„Suntem pe un drum bun“

Foarte bine a jucat la Ploieşti şi tânărul mijlocaş Dragoş Nedelcu. „A fost un meci foarte greu, întrucât s-a jucat pe un teren dificil, care nu prea avea iarbă. Nu prea am putut să ne facem foarte bine jocul de posesie. Însă ne-am adaptat şi am reuşit să luăm cele trei puncte. Este foarte important pentru mine că joc titular. Domnul Hagi îmi acordă încredere, iar eu încerc să mă ridic la înălţimea aşteptărilor. Ne aşteaptă un meci foarte greu cu Pandurii, o echipă valoroasă, pe care o vom mai întâlni şi în play-off. Dar, dacă ne vom pregăti bine şi ne vom face jocul, sunt foarte sigur că vom obţine un rezultat pozitiv. Suntem pe un drum bun după eşecul cu CSMS Iaşi. Sunt însă primele meciuri şi era pe undeva de aşteptat să fie dificil. Ne-am încălzit mai greu, ca să zic aşa, dar sper ca în continuare să câştigăm cât mai multe partide“, a punctat Dragoş Nedelcu. 

Transport pentru fani

Şi la meciul cu Pandurii FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocare tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - stadion central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarele vor pleca luni, la orele 19.15 şi 19.45. Returul suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.
 
Sursa foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii