Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul încheie anul contra lui FC Voluntari (galerie foto)

ro

21 Dec, 2015 00:00 1312 Marime text


După două eşecuri contra Stelei, la Ovidiu, în campionat şi în Cupa României, FC Viitorul susţine, astăzi, ultima partidă oficială din 2015. Este vorba de disputa din deplasare cu penultima clasată, FC Voluntari, care se joacă de la ora 18.00 (în direct la Digi Sport, Dolce Sport şi Look +), pe stadionul „Dinamo“ din Bucureşti, în etapa a 23-a a Ligii 1.

„Au crescut de când i-a preluat Gigi Mulţescu”

Aflate pe locul 13 în clasament, gazdele au strâns până acum 15 puncte, în vreme ce Viitorul are 40. „Vrem să terminăm anul cum trebuie. E un meci în deplasare, e greu, ei au crescut de când a venit ca antrenor Gigi Mulţescu, pe care-l apreciez foarte mult. Au jucat bine în toate meciurile, s-au bătut de la egal la egal cu echipele pe care le-au întâlnit şi au marcat etapă de etapă. E sfârşit de an, ultimul meci, dar trebuie să ne mobilizăm încă o dată şi să facem un joc foarte bun. Venim după jocuri acasă în care am evoluat bine, dar am pierdut. Sper ca acum să înregistrăm un rezultat pozitiv“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.

Ţintesc victoria

„Vom avea un meci foarte greu, contra unui adversar care are în componenţă mulţi jucători experimentaţi. Sperăm să facem o partidă bună şi să câştigăm”, a declarat golgheterul Viitorului, Florin Tănase. „FC Voluntari trece printr-o perioadă bună, a câştigat la Craiova, dar mergem încrezători la meci“, a spus şi mijlocaşul Dragoş Nedelcu.   

Au făcut banchetul

 Jucătorii formaţiei FC Viitorul au susţinut, sâmbătă seară, banchetul de final de an. Staff-ul tehnic, administrativ, jucătorii şi apropiaţii echipei constănţene s-au reunit la Restaurantul IAKI alături de amfitrionul petrecerii, Gheorghe Hagi. FC Viitorul va intra în vacanţă astăzi, după încheierea meciului cu FC Voluntari.
 
Sursa foto: Academia Hagi
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii