Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, încă o înfrângere cu Astra Giurgiu în play-off Gică Hagi - „Puterea echipei s-a dus, uşor-uşor“

ro

11 Apr, 2016 00:00 1675 Marime text

FC Viitorul a rămas fără victorie în turneul play-off al Ligii 1 şi după etapa a şasea, în care a întâlnit la Ovidiu liderul clasamentului, Astra Giurgiu. Partida s-a încheiat cu succesul oaspeţilor, scor 3-1 (Cr. Ganea 19 - autogol, Găman 59 - din penalty, Alibec 60 / Ciobanu 82). 
 
Lovitura de la 11 m a fost scoasă de Alibec, fostul jucător al FC Farul şi FC Viitorul. Gazdele au jucat în inferioritate numerică încă din minutul 28, după ce Nedelcu a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene (primite în minutele 16 şi 28).
 
FC Viitorul (manager tehnic, Gheorghe Hagi) a evoluat cu: Tordai - Benzar, Hodorogea, Boli, Cr. Ganea - R. Marin, D. Nedelcu, De Lucas (77 Perju) - A. Chiţu (65 Fl. Coman), I. Hagi (77 Ciobanu), Cr. Tănase. Astra Giurgiu (antrenor, Marius Şumudică) a folosit jucătorii: Lung - Queiros, Geraldo (46 Oros), Găman, Morais - Seto, Lovin - Boudjemaa (46 Al. Ioniţă), Boldrin, De Amorim (73 D. Niculae) - Alibec. În minutul 45, Viitorul a cerut penalty la o intervenţie în careu a lui Lung asupra lui Ianis Hagi. În minutul 10, Astra a avut şi o bară, la şutul lui Boldrin din careu.

„Merita să înscrie şi Coman“ 

„Ştiam că întâlnim o echipă puternică, omogenă şi speculativă. Noi am jucat cu o formaţie tânără, iar greşelile comise ne-au costat foarte mult. Ne dor aceste înfrângeri, dar ne-am asumat riscul. Asta e situaţia în care am ajuns, din iarnă până acum. A trebuit să folosim mulţi tineri. E şansa lor însă, dau teste importante şi progresează. Unii dintre ei vor ajunge fotbalişti mari. Vom învăţa din aceste înfrângeri. Ciobanu a marcat, iar golul lui Coman am înţeles că a fost şi el valabil. Dar la noi nu se văd acestea. Era bine să fi înscris şi Coman, merita şi el. Pentru la anul, vom gândi o echipă competitivă, nu vom sta numai în copii. În acest moment, în ce-i priveşte pe jucătorii experimentaţi, unii nu sunt, alţii au avut un randament foarte slab. Vorbim de şase - şapte jucători, care erau grosul echipei, puterea ei, care, uşor-uşor, s-a dus. Acum, jucăm frumos, dar lipsa de experienţă la nivel de play-off, unde echipele sunt foarte puternice, ne costă“, a declarat Gică Hagi.

Întâlnesc Pandurii Tg. Jiu 

Cu două egaluri şi patru eşecuri în şase partide, FC Viitorul continua să se afle, cu 25 de puncte, pe locul cinci (penultimul) în play-off, iar în etapa viitoare va juca tot pe teren propriu, luni, 18 aprilie, de la ora 20.30, cu Pandurii Tg. Jiu.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii