Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul II şi Victoria Mihai Viteazu joacă astăzi în Cupa României

ro

24 Aug, 2016 00:00 2079 Marime text


Echipele FC Viitorul II (Liga a III-a) şi Victoria Mihai Viteazu (Liga a IV-a) susţin astăzi, de la ora 17.30, meciurile din faza a doua naţională a Cupei României la fotbal, ediţia 2016/2017. FC Viitorul II va juca în deplasare cu CSM Olteniţa (formaţie din judeţul Călăraşi), iar Victoria Mihai Viteazu va întâlni în propriul fief tot o echipă din Călăraşi, Înainte Modelu.
 
În faza întâi, FC Viitorul II a învins cu 6-2 Sportul Chişcani (Brăila) chiar pe terenul acesteia, în vreme ce Victoria a trecut, tot la Mihai Viteazu, cu 2-1, de Pescăruşul Sarichioi (Tulcea). CSM Olteniţa a avansat în această etapă după succesul cu 2-1 din disputa cu Victoria Chirnogeni, în vreme ce Înainte Modelu a dispus de Abatorul Slobozia, scor 3-0.
 
În faza a doua a Cupei României (care se va disputa într-o singură manşă, eliminatorie) participă cele 40 de câştigătoare ale turului întâi şi 26 de echipe care au evoluat în ediţia precedentă a Ligii a 2-a şi a Ligii a 3-a. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, vor fi prelungiri și, dacă egalitatea persistă, se bat lovituri de departajare. Faza a treia a fost programată pe 14 septembrie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii