Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul - Gaz Metan Mediaş. Meci la Ovidiu Romario Benzar - „Sperăm să câştigăm şi să fie un nou început”

ro

11 Apr, 2021 16:19 3057 Marime text
  • Adversarele din meciul de mâine se vor întâlni şi în turneul play-out al Ligii 1.  

FC Viitorul susţine luni, 12 aprilie, meciul din etapa a 30-a a Ligii 1, aceasta fiind ultima confruntare din sezonul regular.

Echia constănţeană întâlneşte pe teren propriu, de la ora 20.30, Gaz Metan Mediaş, ambele echipe ratând calificarea în turneul play-off şi urmând a juca în play-out în faza secundă a campionatului.

În clasament, FC Viitorul ocupă poziţia a 12-a, cu 31 de puncte, în timp ce Gaz Metan Mediaş e a 13-a, cu 30 de puncte.

Din păcate, nu suntem într-o situaţie foarte bună. Sper ca în meciul de mâine să punem în practică ce am lucrat la antrenamente, să obţinem o victoie şi să fie un nou început. În ultima perioadă, am avut multe probleme de lot (jucători accidentaţi, suspendaţi ori cu coronavirus), dar pentru meciul de mâine suntem toţi bine şi sperăm ca pe teren lucrurile să fie la fel de bune ca la antrenament. Nu mai trebui să facem paşi greşiţi, după cum am vorbit între noi, de mâine trebuie să fie un nou început, să luăm fiecare meci în parte şi să câştigăm toate partidele, a declarat fundaşul Viitorului Romario Benzar.  

 

Un meci greu, cu o echipă foarte bună, care ştie să joace fotbal, însă noi trebuie să fie foarte montaţi, întrucât avem nevoie de toate cele trei puncte. Toată lumea ştie ce gândire este aici, în Academie, la Viitorul, la fiecare meci intrăm pe teren să câştigăm. Au fost însă unele meciuri în care nu am avut şansă, iar asta s-a văzut. Nu este important să dau eu goluri sau pase decisive, trebuie să meargă echipa din ce în ce mai bine. Nu suntem într-o poziţie în care ne-am dorit la început. Toţi trebuie să jucăm pentru echipă şi să muncim foarte mult în săptămânile care au mai rămas, a menţionat şi mijlocaşul Andrei Ciobanu.


Sursa foto: FC Viitorul    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii