Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:37 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul - Gaz Metan Mediaș, mâine, la Ovidiu Gică Hagi - „Vrem victoria și vom munci pentru ea”

ro

17 Aug, 2018 19:42 1141 Marime text
FC Viitorul, campioana României din sezonul 2016/2017, susține sâmbătă, 18 august, meciul din etapa a cincea a Ligii 1, întâlnind pe teren propriu, la Ovidiu, de la ora 21.00, Gaz Metan Mediaș.

Formația lui Gică Hagi se află pe locul 11 în clasament, cu patru puncte, în vreme ce echipa sibiană ocupă poziția a cincea, cu șapte puncte.  

Întâlnim un adversar în formă. În meciurile precedente, a arătat că e o echipă bine organizată, care marchează, dar știe și să se apere. Va fi un meci foarte greu. Trebuie să știm să atacăm, dar să facem foarte bine și jocul fără minge. Sperăm să ne creăm ocazii de a marca. Vrem victoria și vom munci pentru ea. Sperăm să o facem mult mai bine ca adversarul, din toate punctele de vedere  Gaz Metan a arătat din ce în ce mai bine, așa că ne va fi greu. Meciurile noastre cu Gaz Metan au fost mai mereu la limită, echilibrate, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.


La formația gazdă, trei jucători, Luchin, Artean și Achim, acuză o anumită stare de oboseală și nu fac parte lotul pentru meciul de mâine.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii