Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:25 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul - FC Copenhaga în Play-Off-ul Youth League

ro

12 Dec, 2016 16:03 1908 Marime text
Luni după-amiază a avut loc la sediul UEFA de la Nyon (Elveția) tragerea la sorți a întâlnirilor din cadrul Play-Off-ului Youth League, competiție cunoscută și sub denumirea de Liga Campionilor pentru Tineret, informează academiahagi.tv.

FC Viitorul Youth, formație pregătită de Nicolae Roșca, a pătruns în această fază a competiției după ce a trecut două tururi în ruta campioanelor. Constănțenii au trecut rând pe rând de campioana Republicii Moldova (Sheriff Tiraspol, 4-1 și 1-0) și campioana Elveției (FC Zurich, 5-0 și 0-2).

Sorții au decis ca echipa constănțeană să înfrunte în partida care drept miză prezența în optimile de finală ale competiției pe FC Copenhaga, echipă care s-a clasat pe locul secund în Grupa G a Youth League. Formația daneză a încheiat grupa în urma lui FC Porto, însă înaintea lui Club Brrugge și Leicester City.

Partida FC Viitorul - FC Copenhaga se va disputa în manșă unică pe stadionul Central din Complexul Academiei Hagi, pe 7 sau 8 februarie 2017. În caz de egalitate după 90 de minute se va trece direct la executarea loviturilor de departajare pentru desemnarea formației calificate în optimile Youth League.


Sursa foto: academiahagi.tv
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii