Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, duel cu campioana CFR Cluj. Echipa de pe litoral e neînvinsă în 2021 şi a dat portarul etapei a 20-a

ro

04 Feb, 2021 00:00 3107 Marime text
 
 
  • În şase partide jucate în acest an în Liga 1, FC Viitorul a înregistrat o victorie şi cinci egaluri.
  • CFR Cluj se află pe locul doi în clasament, cu 44 de puncte.
  • Echipa de pe litoral a acumulat până acum în sezonul 2020/2021 25 de puncte.
 
FC Viitorul dispută joi, 4 februarie, meciul din etapa a 21-a a Ligii 1, întâlnind în deplasare, de la ora 20.00, campioana en-titre a României, CFR Cluj.
 
FC Viitorul a acumulat până acum în acest sezon 25 de puncte, înregistrând în 20 de partide cinci victorii, zece egaluri şi cinci eşecuri, golaveraj 28-27. În luptă pentru calificarea în turneul play-off, chipa de pe litoral se află momentan la trei lungimi de locul şase (ultimul care asigură prezenţa în play-off). De cealaltă parte, echipa clujeană ocupă poziţia secundă, cu 44 de puncte. FC Viitorul e neînvinsă în 2021, având în şase meciuri o victorie şi cinci egaluri, toate la rând. Practic, echipa pregătită de Mircea Rednic n-a mai câştigat de pe 10 ianuarie, de la restanţa jucată la Ovidiu cu FC Hermannstadt (2-1), succes urmat de cele cinci remize.   
 

Au patru victorii în 11 meciuri la Cluj

 
În 11 partide jucate la Cluj, FC Viitorul a câştigat de patru ori, CFR a învins de cinci ori, iar alte două meciuri s-au încheiat la egalitate, golaverajul fiindu-i favorabil echipei din Gruia (12-9). De asemenea, în ultimele trei jocuri contra formaţiei clujene Viitorul nu a pierdut (având o victorie şi două egaluri, golaveraj 4-2). Iar în cele şase meciuri din acest an, formaţia de pe litoral a încheiat unul singur fără a marca.
 

„Va fi un meci echilibrat“

 
„Faptul că înscriem ne dă încredere. Tot timpul au fost meciuri frumoase între noi şi CFR. Important e să marcăm goluri, întrucît doar aşa putem obţine un rezultat pozitiv la Cluj. Va fi un meci echilibrat, între o echipă experimentată şi una mai tânără. Important e ca noi să ne dorim mai mult şi să alergăm mai mult ca adversarii. Cred că posesia şi faza de atac vor face diferenţa“, a declarat fundaşul Viitorului Romario Benzar.
 

„A făcut o partidă mare“
 

În etapa trecută, FC Viitorul a remizat pe terenul Astrei Giurgiu, scor 1-1, iar, în urma evoluţiei sale, portarul echipei de pe litoral, Cătălin Căbuz (24 de ani), a fost ales în formaţia rundei. „A făcut o partidă mare pe stadionul Marin Anastasovici, ajutându-și echipa să plece cu un punct“, se arată pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal. Echipaetapei a 20-a este următoarea: Căbuz (FC Viitorul) - Sorescu (Dinamo), Haruţ (FC Botoşani), Mitrea (Sepsi), Camora (CFR Cluj) - Moruţan (FCSB), Meza Colli (FC Argeş), Ivanov (FC Voluntari), Păun (CFR Cluj) - O. Popescu (FCSB), Malele (FC Argeş). Antrenor, Ionel Gane (Dinamo).  

Sursa foto (cu rol ilustrativ): FC Viitorul
 
Citeşte şi:
 
Joi, FC Viitorul întâlneşte CFR Cluj
Romario Benzar - „Sperăm să ne impunem jocul şi să câştigăm“


FC Viitorul, un nou egal în Liga 1
Mircea Rednic - „Avem prea mulţi numărul 10. E momentul să riscăm“


  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii