Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, două amicale la Craiova Gică Hagi - „Fotbalul fără spectatori e greu, dar ne adaptăm“

ro

06 Jun, 2020 21:55 3176 Marime text

• Managerul tehnic al FC Viitorul s-a declarat mulțumit de evoluția echipei sale

FC Viitorul și Universitatea Craiova s-au întâlnit astăzi în Bănie cu ocazia a două meciuri amicale, ambele formații fiind în pregătire pentru reluarea Ligii 1.

Prima partidă i-a revenit echipei de pe litoral cu 3-0, apoi U Craiova și-a luat revanșa, impunându-se cu 2-1.

La final, Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, a subliniat utilitatea celor două partide.   

Au fost două jocuri frumoase, bune, din care și noi, și Craiova avem de câștigat, și la ritmul jocului, și la intensitate.  De aceea am venit să le jucăm, deși era puțin departe. Mulțumm Craiovei că ne-a oferit condiții foarte bune, inclusiv drumul pe care l-am parcurs, cu un avion pe care ni l-au pus la dispoziție. Am întâlnit un adversar foarte bun. Nici pentru noi, nici pentru ei nu a contat scorul. Era un antrenament, care ne-a făcut să fim mai pregătiți pentru reluarea Ligii 1. Restul contează mai puțin. Eu îmi doresc mereu ca echipa mea să fie serioasă, disciplinată și să încerce să marcheze goluri. Sunt mulțumit. Am avut zece copii pe care i-am văzut. Am stat două luni fără antrenamente și nu toți jucătorii sunt la același nivel. E bine că începe Liga 1, ne dorim cu toții. Mie mi-a căzut bine pauza. M-am odihnit și am făcut și alte lucruri, a spus „Regele“.  


Întrebat cum va arăta fotbalul în Liga 1 după lunga pauza pricinuită de pandemia de coronavirus, Hagi a spus:

Eu știu că trebuie să jucăm. În rest, îi las pe alții să aprecieze. Jucătorii trebuie să fie pregătiți. Vom vedea. Pe de altă parte, fotbalul fără spectatori e greu, dar ne adaptăm și încercăm să suplinim această lipsă. Trebuie să tratăm serios fiecare meci, pentru că altfel pot veni și surprize. Dar suntem conectați și am arătat bine în ambele meciuri cu Craiova. Nu suntem 100%, dar stăm destul de bine.

 
Fstul mare jucător Sorin Cârțu, președintele U Craiova, a remarcat unul dintre tinerii FC Viitorul, Dănuleasa.

Dacă zice Sorin… El are ochi și experiență. Evaluăm permanent jucătorii. Avem copii, nu ne facem probleme, nu ne plângem. Sperăm să producem și să facem în continuare treabă foarte bună, a comentat Gică Hagi.


Sursa foto: Facebook (FC Viitorul)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii