Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, debut în play-off. Cu FCSB! Gică Hagi - "Vom încerca să ne impunem stilul!"

ro

09 Mar, 2019 14:35 1571 Marime text
FC Viitorul susține luni, 11 martie, de la ora 20.30, meciul de debut în turneul play-off al Ligii 1, editia 2018/2019, întalnind în deplasare FCSB.

Echipa gazdă incepe turneul de pe locul doi, cu 25 de puncte, în vreme ce trupa lui Hagi e a cincea în clasament, cu 19 puncte.

Managerul tehnic al formației de pe litoral se așteaptă la o partidă grea, dar e optimist.

"FCSB e o echipa tehnica, mult mai experimentată ca noi. Stie sa atace, daca o lasi, iar individual are jucători foarte buni. Stim ca vom avea un meci greu, dar vom incerca sa ne impunem stilul. Trebuie să avem personalitate. Gândul nostru în play-off e să jucăm fiecare meci la victorie", a spus astăzi Gică Hagi, intr-o conferinta de presa care a prefațat partida cu FCSB.


FC Viitorul are ca prim obiectiv în play-off clasarea la final pe locul trei, dar se gândește si la titlu.

"Vrem să începem bine în play-off. Dacă am obtine maximum de puncte din primele două partide, cu FCSB luni, iar apoi cu CFR Cluj la Ovidiu, ne-am pune bine în joc, pentru orice. Primul tel e locul trei, dar nu avem cum să nu spunem ca nu exista si un gând macar de 1% pentru titlu. Ne dorim sa câștigăm și Cupa României. Turneul play-off e un test important pentru noi. Nu avem presiune, dar trebuie să arătăm cât de buni suntem. Am incredere mare ca vom face o figură frumoasa", a mai precizat Gică Hagi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii