Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul - Astra, sâmbătă, la Ovidiu Gică Hagi - „Jucăm pentru orgoliu şi onoare“

ro

09 Apr, 2016 00:00 1653 Marime text
Fără victorie în turneul play-off al Ligii 1, FC Viitorul primeşte sâmbătă vizita Astrei Giurgiu, liderul clasamentului. Meciul contează pentru etapa a şasea a întrecerii şi se joacă la Ovidiu, pe arena principală de la baza Academiei Hagi, începând cu ora 20.30.

Astra conduce clasamentul, cu 36 de puncte, la o lungime în faţa viceliderei Steaua, în vreme ce Viitorul, cu două egaluri şi trei înfrâgeri în cinci partide, ocupă penultima poziţie, a cincea, cu 25 de puncte. „Jucăm pentru orgoliu şi onoare. Trebuie să ne batem pentru cele trei puncte. Vreau să văd o echipă ambiţioasă, care joacă fotbalul nostru bun. Avem un adversar foarte puternic, dar cred că va ieşi un meci frumos. Astra este poate cea mai periculoasă echipă din România atunci când adversarul are mingea, o formaţie omogenă, cu jucători experimentaţi, dar sperăm să avem câştig de cauză“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.

„E o partidă complicată, dar se poate întâmpla orice“

„Ne aşteaptă un meci dificil, însă de data aceasta sperăm să ne impunem. Până acum, am avut meciuri foarte bune cu Astra, dar scorul ne-a fost defavorabil“, a arătat Ianis Hagi, căpitanul Viitorului. „E o partidă complicată, dar se poate întâmpla orice“, a spus şi fundaşul Kevin Boli. FC Viitorul a anunţat că şi la această partidă va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocare tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - stadion central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarele vor pleca sâmbătă, la orele 19.15 şi 19.45. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

Sâmbătă, joacă şi FC Viitorul II

Tot sâmbătă, dar de la ora 14.00, FC Viitorul II, echipa secundă a FC Viitorul, va evolua pe terenul formaţiei Unirea Slobozia, în etapa a 19-a a Ligii a III-a, seria secundă. Înaintea etapei, FC Viitorul II ocupă poziţia a zecea în clasament, cu 17 puncte, în timp ce Unirea Slobozia este pe patru, cu 27 de puncte.

Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii