Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, al doilea meci din cantonament, cu formația albaneză Skenderbeu (galerie foto + video)

ro

15 Jan, 2018 21:43 1830 Marime text
FC Viitorul a disputat astăzi, în localitatea Lara din Antalya, al doilea meci de pregătire din cantonamentul pe care îl efectuează în Turcia. Întâlnirea dintre campioana României și campioana Albaniei, Skenderbeu,  formație care a cucerit ultimele șase titluri naționale, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1). Viitorul ar fi putut deschide scorul în min.14, dar arbitrul nu a acordat lovitura de la 11m care se impune la un fault al portarului advers asupra lui Voduț, iar peste alte trei minute Ciobanu a reluat pe centrul porții de la aproximativ 10m. Skenderbeu a irosit două ocazii în min.14 și 36, pentru ca apoi să deschidă scorul în min.36, când Adeny a șutat plasat de la 16m. Repriza secundă a aparținut însă în totalitate constănțenilor, care au restabilit egalitatea în min.58: portarul Shehi a încercat să evite un corner, mingea a ajuns la Chițu care i-a pasat în trei-patru metri lui Gavra, iar acesta nu a greșit ținta. Până la final FC Viitorul și-a mai creat alte oportunități, dar mingea șutată de fiecare dată de Ianis Hagi, în min.64 și 79, nu a găsit spațiul porții.

La acest meci au asistat și selecționerii reprezentativelor de seniori și tineret ale României, Cosmin Contra repsectiv Daniel Isăilă.

Au evoluat formațiile:
FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Râmniceanu (30 Buzbuchi), 60 Tordai - Kofi (46 Kofi), Ghiță (46 Țîru), Horj (46 Hodorogea), De Nooijer (46 Bradley) - Ciobanu (46 Cicâldău), Mladen (46 Băluță), Dumitrescu (46 Vînă) - Mățan (46 Chițu), Voduț (46 Ianis), Drăguș (46 Gavra, 80 Casap);
Skenderbeu (antrenor: Ilir Daja): Sheni -Vangjeli, Radas, Jashanica, Mici - Osmani, Lilas, Muzaka - Gavazaj, Adeny, Sowe. Au mai intrat: Gripshi, Aliti, Vila, Krasniqi, Dita, Mara.

FC Viitorul va disputa primul meci oficial din 2018 în 2 februarie (ora 20.45), când va întâlni, pe teren propriu, în etapa a 23-a din Liga 1 Betano, pe Astra Giurgiu.

Sursă foto și text: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii