Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul „Acuzațiile clubului ieșean sunt total deplasate, nefondate, chiar comice”

ro

23 Feb, 2021 22:15 2777 Marime text
  • Meciul FC Viitorul - Poli Iaşi nu s-a putut juca nici astăzi, din pricina ceţii, şi va fi reprogramat.

CSM Politehnica Iași anunţă că a depus o contestație „după ce arbitrii meciului de la Ovidiu au decis că nu sunt îndeplinite condițiile pentru ca jocul FC Viitorul Constanța - Poli, din etapa a XXIV-a a Ligii I, să se reia astăzi”.

Deși în regulamentele fotbalistice în vigoare este specificat foarte clar că trebuie aprinsă instalația de nocturnă la partide care încep mai târziu de ora oficială corespunzătoare lunii în care acestea se joacă, în această seară, clubul organizator, FC Viitorul, nu a procedat conform ROAF. Astfel, în condiții de luminozitate redusă, vizibilitatea a fost serios afectată, fapt ce a condus la nereluarea meciului, se menţionează într-un comunicat al clubului ieşean.

 
În urma reprogramării, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, a partidei, clubul constănţean face mai multe precizări.

- După decizia arbitrului ca meciul cu Politehnica Iași să fie reluat marți, 23 februarie, FC Viitorul Constanța a propus, după consultarea buletinului meteo, continuarea jocului a doua zi la orele 13 sau 14, pentru a evita ca ceața să împiedice continuarea partidei.

- Această propunere a clubului nostru NU a fost acceptată de Politehnica Iași, care a dorit reluarea meciului la o oră mult mai târzie (?!) În aceste condiții, de comun acord cu producătorul partidei, s-a decis ca partida să se reia marți, 23 februarie, de la ora 16.00...

- La FC Viitorul Constanța instalația de nocturnă funcționează și a funcționat mereu în parametrii normali, dar numai arbitrul și producătorul meciului decid când este necesar ca aceasta să fie aprinsă, în niciun caz clubul oaspete.

- În condițiile în care o țară întreagă a putut observa cauza reală care a dus la reprogramarea acestei partide la o dată ce va fi anunțată ulterior, acuzațiile clubului ieșean sunt total deplasate, nefondate, chiar comice.

- Dincolo de aceste aspecte, ca reprezentant al cluburilor din Liga 1 în Comitetul Executiv al FRF, președintele Politehnicii Iași, Ciprian Paraschiv, are și obligația de a trata cu mai mult respect toate echipele, se arată într-un comunicat al FC Viitorul.


Citeşte şi:

Meciul FC Viitorul - Poli Iași nu s-a putut relua astăzi. Se joacă la altă dată, din minutul 1
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii