Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul a trecut cu 4-1 de Gaz Metan Mediaș, singura echipă ce era neînvinsă în Liga 1!

ro

16 Sep, 2019 22:54 1897 Marime text
Gaz Metan Mediaș, singura echipă din Liga 1 care nu pierduse niciun meci în primele opt etape de campionat, a înregistrat în această seară, în runda a noua, la Ovidiu, în fața FC Viitorul, prima înfrângere stagională!

Iar gazdele nu numai că au câștigat, dar s-au impus și la scor, cu 4-1, în urma golurilor lui G. Iancu (16, 74), Țîru (64), Rivaldinho (89 - din penalty), respectiv Ely Fernandes (82).

A fost un meci foarte frumos, cu multe ocazii, ambele echipe contribuind la spectacolul de pe teren. Pe lângă gol, Gaz Metan a mai avut câteva situații de gol, dar s-a lovit de un portar, Căbuz, într-o formă extraordinară!  

În precedentele opt partide, Gaz Metan nu primise decât șase goluri, iar acum, într-un singur meci, a încasat patru de la echipa de pe litoral.

FC Viitorul (manager tehnic, Gică Hagi) a jucat cu: C. Căbuz - Boboc, Țîru (cpt.), Artean (46 St. Filip), De Nooijer - Ciobanu, Achim (53 M. Dulca), Casap (70 C. Matei) - Houri - G. Iancu, Rivaldinho. 

Echipa lui Gaz Metan (antrenor, Edi Iordănescu) a fost: Pleșca - R. Romeo (66 Chamed), Larie, Popa, Velisar - Droppa, Fofana, N. Roșu (67 Diakota) - Olaru, Cardoso, S. Buș (12 Ely Fernandes).  

În urma acestui succes, FC Viitorul acumulează 18 puncte (după cinci victorii, trei egaluri și un eșec, golaveraj 23-10) și urcă pe locul doi în clasament, la două lungimi în spatele liderului CFR Cluj.  

 În etapa viitoare, FC Viitorul va juca tot pe teren propriu, cu Poli Iași (locul patru, cu 16 puncte), luni, 23 septembrie, de la ora 20.30.    

Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii