Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:49 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul a spart gheaţa în campionat Gică Hagi - „Exista o oarecare presiune la echipă“

ro

07 Aug, 2018 11:14 1193 Marime text
FC Viitorul, campioana României din sezonul 2016/2017, a spart gheaţa în campionat şi a înregistrat prima victorie, în etapa a treia, învingând cu 2-0 la Ovidiu FC Voluntari.

Gică Hagi, managerul tehnic al echipei constănţene, s-a arătat mulţumit penrtu acest success, stabilit de golurile lui Vână (69 - din penalty) şi Drăguş (79).
 

O victorie frumoasă, muncită. Exista o oarecare presiune la echipă. Mi s-a zis cu jumătate de oră că nu pot sta pe bancă (n.r. în urma eliminării din partida contra Concordiei Chiajna). A fost un şoc. A fost o victorie mare a noastră. În prima repriză, echipa nu a fost aşa limpede ca după pauză. După aceea, a intrat uşor-uşor în meci şi a fost bine. Schimbările le plănuisem dinainte. În ultimele 30 de minute, am venit cu jucători proaspeţi, care au făcut diferenţa. Am avut o stratagie bună. Nu e diferenţă mare între mine şi Cătălin Anghel, el a fost şi antrenor principal, aşa că poate să conducă echipa fără probleme. Eu pot sta departe. Când am ieşit campioni, două luni eu am venit o zi la echipă. Cătălin a gestionat situaţia. Ne cunoaştem foarte bine cei din staff. Cristi Sava ni l-a adus pe Drăguş să ne convingă să-l băgăm vârf. Mulţumesc, Cristi, i-ai făcut un lucru extraordinar unui jucător de mare perspectivă, care poate deveni printre cei mai buni atacanţi din România. Sunt fericit pentru această victorie şi, cum le-am şi spus în vestiar băieţilor, campionatul de-abia începe. Drumul e lung, greu, dar prin muncă şi seriozitate sper să facem lucruri frumoase, a punctat Gică Hagi.   


Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii