Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul a revenit de la 0-1 cu Poli Iași, a câștigat pe final și s-a întors pe loc de play-off

ro

03 Feb, 2020 22:22 1736 Marime text
FC Viitorul a înregistrat o victorie prețioasă în această seară în primul meci oficial din 2020, trecând în deplasare de Poli Iași, în etapa a 23-a a Ligii 1.

Echipa lui Gică Hagi s-a impus cu 2-1, după ce gazdele au condus cu 1-0 până în minutul 80, grație golului lui Omoh din minutul 2.

În ultimele zece minute, au venit însă reușitele lui Zoua (80) și G. Iancu (85), care au trimis victoria pe litoral, iar pe FC Viitorul au urcat-o din nou pe loc de play-off, cinci, cu 38 de puncte, după 11 victorii, cinci egaluri și șapte eșecuri, golaveraj 43-27.

VICTORIE! Începem 2020 în forță, cu o luptă până în ultimele minute! Bravo, băieți!, este mesajul postat pe pagina de Facebook a FC Viitorul.

Au evoluat:

Politehnica Iași (antrenor, Mircea Rednic): Rusu - Grădinaru, Klimavicius, A. Radu, S. Șerban - Chacana (58 Breveeld), De Iriondo, Passaglia, Horșia (87 A. Zaharia) - Luckassen (74 A. Cristea), Omoh. Rezerve: Târnovanu - Popadiuc, Mihalache, Onea.

FC Viitorul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Căbuz - Boboc (67 Achim), Mladen (58 Dussaut), Ghiță, De Nooijer - Ciobanu, Artean, Cr. Ganea - Iancu, Rivaldinho, Chițu (46 Zoua). Rezerve: Buzbuchi - Iacob, Dulca, Matei.

FC Viitorul a obținut un succes extrem de important pe terenul formației Politehnica Iași, scor 2-1. Gazdele au deschis scorul încă din primul minut, prin Omoh, dar până la final a fost o singură echipă care a atacat în permanență și a irosit numeroase ocazii prin Iancu, Ciobanu, Chițu sau Rivaldinho. Viitorul a egalat în min.80, prin Zoua, la prima reușită în tricoul echipei noastre, iar căpitanul Gabriel Iancu a adus trei puncte uriașe după golul din min. 84, se arată pe site-ul oficial al FC Viitorul.

 În etapa viitoare, FC Viitorul  joacă pe teren propriu cu U Craiova, duminică, 9 februarie, de la ora 20.00.  

Sursa foto: Facebook (FC Viitorul)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii