Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:17 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuţ Puţanu, împrumutat FC Viitorul a remizat cu Dunărea Călăraşi

ro

07 Aug, 2015 00:00 2435 Marime text
FC Viitorul a disputat un meci amical cu Dunărea Călăraşi, echipă nou-promovată în Liga a 2-a şi antrenată de Ionel Ganea. 

Partida s-a disputat la Călăraşi, pe o căldură infernală, ceea ce a făcut ca spectacolul să sufere. Scorul final a fost 0-0. Managerul tehnic al FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a jucat cu: Rîmniceanu (46 Albuț) - Ciupe (62 Căpușă, 82 Rusu), Mișelăricu (46 Perju, 82 Șandru), Puțanu (66 Ghiță), Mitache (66 Kilyen) - Gheorghe (31 Iani), Achim (66 Trancă), Casap (62 Ciobanu, 82 Grecu) - Tudoran (46 Dumitrescu), Coman (82 Manole), I. Hagi (62 Cioablă).

Hagi, nemulţumit de evoluţia tinerilor

„A fost un test foarte bun pentru noi. În prima repriză, am jucat bine, dar în a doua, când au intrat copiii, sunt puţin supărat, pentru că n-au făcut ce trebuia. Mai au mult de muncă. Dacă evoluezi contra unei echipe de eşalon secund, trebuie să ai încredere şi tupeu şi să joci fotbal“, a declarat Gică Hagi.

„Am jucat contra unei echipe bune, pe o căldură toropitoare. Am intrat pe teren să ne facem jocul. Din păcate, am scos doar un rezultat de egalitate. Nu se putea evolua însă pe această căldură. Contra lui ASA sperăm să jucăm mult mai bine şi să câştigăm. E important să vină şi victoria. Suntem mulţumiţi că nu am pierdut până acum şi că am făcut meciuri bune. Sperăm ca suporterii să fie alături de noi până la finele campionatului“, a spus şi Ianis Hagi.

Vlad Achim: „Sperăm să încheiem seria egalurilor“ 

Un alt mijlocaş de la FC Viitorul, Vlad Achim, a punctat: „Un antrenament reuşit, în care cei care am jucat mai puţin până acum am beneficiat de mai multe minute. A fost căldură foarte mare, dar trebuie să ne obişnuim cu această situaţie. În campionat, sperăm să încheiem seria egalurilor şi să câştigăm primul meci. E foarte important mai ales pentru moralul nostru. Pentru ce am realizat până acum în campionat, suntem mulţumiţi pe jumătate. Înscriem destul de mult, dar şi primim goluri multe“.
Duminică, 9 august, de la ora 16.30, FC Viitorul întâlneşte în Liga 1 vicecampioana ASA Tg. Mureş, în etapa a cincea a campionatului. Partida se desfăşoară pe terenul central al Academiei Hagi, de la Ovidiu.

Unde a ajuns Ionuţ Puţanu 

Fundaşul central al clubului FC Viitorul, Ionuţ Puţanu, s-a despărţit de formaţia constănţeană. În vârstă de 21 de ani, Ionuţ Puţanu a semnat o înţelegere cu FC Braşov, valabilă până pe 30 iunie 2016. După încheierea împrumutului, Puţanu va reveni la FC Viitorul. Produs al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“, Ionuţ Puţanu era unul dintre cei mai vechi componenţi ai echipei de seniori, alături de Alexandru Buzbuchi, Romario Benzar, Cristian Gavra şi Bogdan Ţîru.

Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii