Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul a ratat victoria pe final în partida din deplasare cu Sepsi Sf. Gheorghe

ro

19 Sep, 2020 21:22 3324 Marime text
  • Echipa de pe litoral a condus cu 1-0 până în minutul 82.
 
Aflată în căutarea primei victorii din sezonul 2020/2021 al Ligii 1, FC Viitorul a fost aproape să-și atingă acest obiectiv în această seară, cu ocazia meciului din deplasare cu Sepsi Sf. Gheorghe, din etapa a patra.

Meciul s-a încheiat însă la egalitate, 1-1, după ce oaspeții au condus până în minutul 82, în urma golului lui Ciobanu din minutul 39.

Safranko a punctat însă cu opt minute înaintea finalului și i-a adus un punct lui Sepsi.

Doar un punct obținut în deplasarea de la Sfântu Gheorghe, într-o partidă în care marile ocazii de gol ne-au aparținut!, a fost mesajul clubului constănțean.


Au evoluat:

Sepsi Sf. Gheorghe (antrenor, Leo Grozavu): Fernandez - Csiszer (11 Dimitrov), Bouhenna, B. Mitrea - Nouvier (59 I. Fulop), Purece (71 L. Fulop), Fofana (46 Ștefănescu), Aganovic, Fl. Ștefan - Cărnat (46 Golofca), Safranko. Rezerve: Niczuly - Tincu, Achahbar, Bajrovic.

FC Viitorul Constanța (manager, Ruben de la Barrera): Cojocaru -  Boboc, Mladen, Ghiță, Dussaut (89 Georgescu) - Ciobanu (89 Bodișteanu), Matei, Casap (64 Josemi) - Iancu, Luckassen, Mățan. Rezerve: Căbuz - Dobrosavlevici, Ganea, Pitu, De Nooijer.

A fostun meci pe care constănțenii ar fi meritat să-l câștige, pentru că au dominat mare parte din cele 90 de minute și și-au creat numeroase ocazii clare de a marca. Au reușit acest lucru numai în min. 39, prin Ciobanu, care l-a învins pe Fernandez cu un șut de la 25 m în urma unei lovituri libere obținute de Mățan. Au urmat ocazii mari ale lui Iancu (bară în min. 65), Luckassen în trei rânduri, pentru ca Sepsi să restabilească egalitatea contrar cursului jocului, în min. 82, prin Safranko, scor 1-1, rezultat care s-a menținut până la final, se arată pe site-ul oficial al FC Viitorul.

În patru etape, FC Viitorul a strâns numai două puncte, având două egaluri și două înfrângeri, golaveraj 3-9.

Echipa de pe litoral se află în partea de jos a clasamentului, iar în etapa viitoare va întâlni, pe teren propriu, sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 21.30, Astra Giurgiu.

Sursa foto: Facebook (FC Viitorul)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii