Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul a pierdut meciul de pe teren propriu cu Dinamo

ro

02 May, 2021 21:15 4546 Marime text
  • În clasament, FC Viitorul ocupă în continuare poziţie de baraj, 7. 


FC Viitorul a disputat astăzi partida din etapa a cincea a turneului play-out din Liga 1, întâlnind pe teren propriu Dinamo Bucureşti.

Meci foarte important pentru ambele echipe, aflate pe loc de baraj în clasament, iar confruntarea s-a încheiat cu succesul „câinilor roşii”, scor 2-1 (Morsay 62, Albentosa 74 / Jo Santos 88).
 

După un succes clar la Iași, 3-0, echipa noastră a pierdut, din păcate, scor 1-2, meciul de pe teren propriu cu Dinamo, din etapa a 5-a a play-out-ului Ligii 1.

Pentru Viitorul au absentat și la acest meci mai mulți jucători accidentați sau în proces de refacere după accidentări mai vechi: Ghiță, Dussaut, Casap, Josemi, Ely, se arată pe site-ul oficial al FC Viitorul.


Au evoluat:

FC Viitorul (antrenor, Cătălin Anghel): Cojocaru - Benzar, Mladen, Dobrosavlevici (78 Chițu), Marquinhos (46 Grameni) - Matei (69 Grădinaru), Artean, Boboc - Ganea (57 Jo Santos), Tsoumou, Ciobanu (57 Babunski).

Dinamo (antrenor, Dusan Uhrin): Eșanu - Bejan, Puljic, Albentosa - Sorescu, Anton (68 Fabbrini), Răuță (21 Achim), Gol, Filip - Mihaiu (56 Morsay), Nemec.

În clasament, FC Viitorul ocupă în continuare poziţie de baraj, 7, cu 22 de puncte, fiind urmată în clasament de Dinamo - locul 8, cu 21 de puncte, FC Hermannstadt - locul 9, cu 19 puncte, şi Poli Iaşi - locul 10, cu 17 puncte.   

În etapa a şasea, FC Viitorul joacă în deplasare cu FC Hermannstadt, miercuri, 5 mai, de la ora 14.15.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: FC Viitorul 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii