Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emoții pentru play-off! FC Viitorul a pierdut meciul de la Ovidiu cu Poli Iași, în care au fost arătate două cartonașe roșii

ro

15 Feb, 2019 22:10 1992 Marime text
Seria negativă a FC Viitorul în Liga 1 continuă.

În această seară, echipa lui Gică Hagi a pierdut partida din etapa a 24-a, cu Poli Iași, jucată la Ovidiu.

Oaspeții s-au impus cu 1-0, grație golului din minutul 85 al lui Garros, din penalty.

Arbitrul Marius Avram a arătat două cartonașe roșii, câte unul fiecărei echipe: lui Drăguș, de la FC Viitorul (foto), în minutul 44, și lui Semedo, de la Poli Iași, în minutul 66. Ambii au primit câte două cartonașe galbene.

În minutul 76, Ianis Hagi a trimis balonul în bară.

FC Viitorul (manager tehnic, Gică Hagi) a jucat cu: V. Cojocaru - Mladen, Țîru, Ghiță, De Nooijer – Houri (82 Calcan), T. Băluță, Casap (56 Vl. Achim) - Vînă, Drăguș, I. Hagi.
 
Echipa lui Poli Iași (antrenor, Flavius Stoican) a fost: Mino – Bosoi (46 Platini), Gardoș, Frăsinescu, Sin – Qaka (43 Semedo), Mihalache - Al. Zaharia, Flores, Burlacu (79 P. Petre) – Garros.

În clasament, FC Viitorul se află pe locul cinci, cu 34 de puncte, atâtea câte are și Poli Iași, în urma acestei victorii.

A fost al șaptelea meci la rând în care FC Viitorul nu a mai câștigat în Liga 1 și a șasea partidă consecutivă fără gol marcat. Fosta campioană are emoții în privința calificării în play-off.  

Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii