Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul a pierdut amicalul cu Inter (galerie foto+video)

ro

17 Jun, 2017 21:37 4329 Marime text
Campioana României, FC Viitorul, a susținut, astăzi, primul meci de verificare din cadrul stagiului de pregătire din Turcia. 
 
Adversara formației pregătite de Gheorghe Hagi a fost formația azeră Inter Baku, echipă care a încheiat întrecerea internă pe locul al treilea și care va participa în ediția viitoare a Europa League. 
 
Întâlnirea s-a disputat la baza de pregătire folosită de constănțeni în Turcia (Fenerbahçe Topuk Yaylası Resort) și s-a încheiat cu succesul azerilor, scor 2-1 (1-1). 
 
Inter Baku a deschis scorul în minutul 24, prin Rauf Aliev, care a transformat un penalty acordat eronat de centralul întâlnirii pentru un fault făcut de Rîmniceanu la doi metri în afara careului! 
 
În minutul 26, constănțenii au egalat prin George Țucudean, atacantul campioanei profitând de o eroare comisă de portarul azer Agaev. 
 
Scorul final avea să-l stabilească Samir Zargarov în minutul 87, care a înscris cu o lovitură de cap din centrul careului.
 
Au evoluat pentru FC Viitorul: Rîmniceanu (46 Buzbuchi) - Dumitraș (46 Lopez), Hodorogea (46 Băluță, 68 Boboc), M. Constantin (46 Boli), Panait (46 Rădoi) - Ciobanu (46 Roșu), Mladen (46 Iacob), Vînă (46 Purece) - Chițu (46 Stoica), Țucudean (46 Morar), Herea (46 Cicâldău; 68 Grecu).
 
Marți (20 iunie), de la ora 17.00, FC Viitorul va susține un nou meci de verificare în cantonamentul din Turcia contra unei alte echipe din Azerbaijan, FK Zira (locul 4 în sezonul precedent).

Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii