Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:48 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul susţine un nou meci amical în stagiul de pregătire din Antalya (galerie foto)

ro

08 Feb, 2020 00:00 3941 Marime text

FC Farul dispută sâmbătă, 8 februarie, de la ora 16.00 (ora României), al doilea meci amical al stagiului de pregătire din Antalya, întâlnind echipa Ansan Greeners (locul 5 în Liga a 2-a din Coreea de Sud).

Meciul se dispută pe un teren din stațiunea Belek, aflat la 20 de minute distanță de Lara, locul unde sunt cazați constănțenii.

Echipa noastră încheie astăzi prima săptămână de pregătire din cantonamentul din Turcia, una desfășurată în condiții excelente, chiar dacă vântul puternic a dat ceva bătăi de cap. Elevii lui Ianis Zicu au beneficiat de un teren de antrenament foarte bun, aflat la mică distanță de hotel, și de condiții de refacere excelente, se arată pe site-ul oficial al FC Farul.

 
În primul meci din Antalya, „marinarii“ au înregistrat o victorie, 2-1 cu Septemvri Sofia (ocupanta primului loc în liga secundă din Bulgaria), iar după disputa cu Ansan Greeners mai sunt fixate două partide de verificare: pe 11 februarie, cu Zugdidi (locul 7 în Liga a 2-a din Georgia), şi pe 13 februarie, cu Kabel Novi Sad (locul 5 în Liga a 2-a din Serbia).

Ne bucurăm că suntem aici la vreme bună, față de ceea ce este în țară, și sperăm să facem un cantonament așa cum trebuie. Ținând cont de vreme și de condiții, de toată atmosfera, vine și plăcerea de a te antrena. Ne bucurăm că am câștigat primul amical și am început cu dreptul meciurile din acest cantonament și sperăm să o ținem pe aceeași linie. Sperăm ca în partea a doua a campionatului să legăm cât mai mult victorii și să terminăm acolo sus, unde ne este locul, a declarat atacantul Alexandru Stoica, potrivit sursei citate.


Până acum, FC Farul a câştigat toate amicalele din această iarnă, disputând trei şi acasă: 4-0 cu FC Farul Under-19, 6-1 cu CS Poseidon Limanu 2 Mai şi 4-0 cu CS Medgidia.

Ne pregătim bine, câte două antrenamente pe zi, avem parte de condiții foarte bune, terenuri foarte bune, și avem mare plăcere de antrenament. A fost și primul meci de pregătire, eu zic că ne-am descurcat cât de cât bine, am respectat ce ne-a zis Mister și la sfârșit am câștigat. Vom lua fiecare meci de campionat în parte și sperăm ca la finalul sezonului să prindem măcar un loc în baraj, a adăugat mijlocașul Răzvan Greu.


Sursa foto: Facebook (FC Farul)
 
Citeşte şi:
 
Fotbalistul Cezar Gherghiceanu, transferat de FC Farul Constanţa. Ultimii doi ani de juniorat i-a făcut în Spania

FC Farul La meciul cu Septemvri Sofia, Ianis Zicu s-a întâlnit cu un fost adversar de-al său din Serie A

Victorie pentru FC Farul în primul meci din cadrul cantonamentului din Turcia (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii