Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:02 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul şi-a stabilit programul de pregătire de iarnă. Amicale cu echipe din Bulgaria şi Coreea de Sud

ro

10 Dec, 2019 00:00 2924 Marime text

După partida cu Dunărea Călăraşi, 1-1 în etapa a 21-a a Ligii a 2-a, fotbaliştii de la FC Farul au intrat în vacanţa de iarnă, care va dura până pe 13 ianuarie 2020.


Pentru perioada de pauză, fiecare dintre componenţii lotului a primit o fişă individualizată de pregătire, cu programul pe care trebuie să-l respecte în acest interval, astfel încât să se prezinte în parametri fizici normali la reunirea lotului, de la jumătatea lunii viitoare, când va fi efectuată şi vizita medicală. Timp de trei săptămâni, până pe 1 februarie, „marinarii“ se vor antrena la Constanţa, urmând a disputa şi trei partide de verificare, în compania unor echipe din ligile inferioare din judeţ.


Pe 2 februarie, lotul Farului va pleca într-un stagiu de pregătire centralizată în Antalya (Turcia), în staţiunea Lara, unde trupa de pe litoral se va antrena până pe 15 februarie, în acest stagiu find prevăzute şi patru meciuri amicale. „Ne dorim să asigurăm condiţii de pregătire foarte bune şi să efectuăm un ciclu de pregătire complet, mai ales că în vară am început antrenamentele destul de târziu. Am ales Antalya pentru că acolo beneficiem de terenuri bune de antrenament, vremea este bună şi găsim formaţii puternice pentru partidele de verificare. Suntem în discuţii pentru perfectarea amicalelor din Turcia, printre adversarii deja stabiliţi fiind echipe din Bulgaria şi Coreea de Sud”, a declarat pentru site-ul oficial al clubului, managerul FC Farul, Tiberiu Curt.


Prima etapă din cea de-a două parte a sezonului Ligii a 2-a este programată pe 22 februarie, când Farul va întâlni la Constanţa Concordia Chiajna, în etapa a 22-a. În tur, Concordia s-a impus cu 2-1.


Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanța)


Citeşte şi:

„Cel mai mare trofeu“ Golgheterul FC Farul după meciurile din 2019 este fundaşul Viorel Lică. Mesajele sale de suflet! (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii