Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul, remiză în al doilea amical din Antalya. „Marinarii“ au înscris din lovitură liberă (galerie foto)

ro

08 Feb, 2020 20:45 2555 Marime text
FC Farul Constanța a disputat astăzi al doilea meci amical al stagiului din Antalya, întâlnind echipa Ansan Greeners (locul cinci în liga a doua din Coreea de Sud).

Partida s-a încheiat la egalitate, 1-1, golul formației constănțene (prin care s-a deschis scorul) fiind marcat de Panait, în minutul 44, din lovitură liberă. Ansan a punctat în minutul 64. 

Ianis Zicu, principalul FC Farul, a început meciul cu: Muțiu - Leca, Lică, I. Ursu, Panait - Cruceru, Antoche, Greu - Kanda, I. Stoica, Al. Stoica.

În repriza a doua au jucat: Udeanu - Nicola, Cană, Cărăruș, Carabela - Ardelean, Mitrov (85 Ciolacu), D. Toma - Hordouan (85 Rus), Gherghiceanu, Halep.

Disputată pe un teren excelent din cadrul bazei sportive Arcadia din Belek, partida a fost marcată de un vânt puternic și deosebit de rece, care a influențat calitatea jocului. Chiar și așa, elevii lui Ianis Zicu au controlat ostilitățile în prima repriză, amenințând poarta adversarilor în câteva rânduri, în special la fazele fixe. Astfel, au reușit să deschidă scorul în minutul 44, când Dan Panait a executat perfect o lovitură liberă de la 17 metri, mingea poposind lângă bara din dreapta portarului, aproape de vinclu. Chiar înainte de fluierul de final al primei reprize, Ansan a avut prima ocazie importantă, dar Vlad Muțiu a respins o minge trimisă puternic sub transversală. După pauză, garnitura alb-albaștrilor s-a schimbat complet, iar asiaticii, ajutați și de vânt, au împins jocul spre poarta apărată de Andrei Udeanu, reușind să egaleze în minutul 64, după o lovitură de colț. Pe final, constănțenii au avut mai multe contraatacuri tăioase, dar au fost la un pas de victorie tot în urma unei faze fixe. În ultimul minut, la o lovitură de colț, Ion Cărăruș a reluat din marginea careului mic, dar portarul sud-corean a reușit să rețină, se arată pe site-ul oficial al FC Farul.


Sursa foto: Facebook (FC Farul)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii