Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:23 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul primeşte vizita echipei de pe locul patru. „Marinarii”, fără doi dintre titularii meciului de la Călăraşi

ro

26 Feb, 2021 00:00 3557 Marime text
  • FC Farul se află pe locul 12, la trei puncte de locul şase, fără a pune la socoteală cele trei puncte pe care „marinarii” le aşteaptă din meciul cu U Cluj.
  • În etapa precedentă, echipa constănţeană a remizat în deplasare cu Dunărea Călăraşi.
  • Viitorul Pandurii a strâns până acum 25 de puncte şi vine la Constanţa după un eşec pe teren propriu.
 

În etapa a 17-a a Ligii a 2-a, FC Farul Constanţa, a 12-a clasată, primeşte vizita echipei de pe locul patru, Viitorul Pandurii Tg. Jiu. Meciul se joacă duminică, 28 februarie, de la ora 11.30.

În etapa precedentă, FC Farul a remizat în deplasare cu Dunărea Călăraşi (1-1), în timp ce echipa gorjeană a pierdut, scor 1-2, partida de pe teren propriu cu U Cluj. „Marinarii” au acumulat până acum 21 de puncte în 14 meciuri, după şase victorii, trei egaluri şi cinci înfrângeri, golaveraj 16-15, dar aşteaptă alte trei puncte de pe urma meciului cu U Cluj. De cealaltă parte, Viitorul Pandurii are 25 de puncte.


„Nu poate să fie altă decizie!”

În cursa pentru clasarea pe un loc de play-off (poziţie care îi va da apoi dreptul să lupte pentru promovare), Farul depinde în continuare de propriile rezultate, fiind la trei puncte de locul şase, fără a pune la socoteală cele trei puncte din partida cu formaţia clujeană.

„Cu acest punct cu Dunărea, plus cele 3 pe care trebuie să le primim la meciul cu U Cluj, pentru că așa este normal și nu poate să fie altă decizie, ajungem la 24 de puncte și un meci direct cu Viitorul Târgu Jiu, care are 25 de puncte. Totul este încă în mâinile noastre, nu depindem de alte rezultate, depindem doar de noi”, a declarat Ianis Zicu, antrenorul principal al Farului, după meciul de la Călăraşi, conform site-ului oficial al clubului.


„O șansă mare de a rămâne în față”

În meciul cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu, echipa de pe litoral se va confrunta cu absenţa ambilor stoperi titulari din partida cu Dunărea, Paul Antoche şi Marius Leca, ambii suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene. „Avem jucători în lot care pot să joace la meciul următor titulari ca fundași centrali și trebuie să dăm cu toții maximum să câștigăm cele trei puncte, pentru că este o șansă mare de a rămâne în față și a ne bate pentru play-off”, a mai spus Ianis Zicu, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanţa)


Citeşte şi:

FC Farul şi cursa pentru play-off
Ianis Zicu - „Totul este încă în mâinile noastre. Depindem doar de noi”



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii