Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul, lipsit de mijlocaşul Adrian Ionescu la meciul cu SC Bacău

ro

13 Oct, 2015 00:00 2395 Marime text


FC Farul nu îl va putea folosi la partida din etapa următoare, a noua, a Ligii a 2-a, seria întâi, pe mijlocaşul Adrian Ionescu, suspendat după cartonaşul galben primit cu Rapid CFR Suceava. Mijlocaş la închidere, Ionescu este una dintre piesele de bază ale Farului şi nu va juca în deplasarea cu SC Bacău.

„Păcat că nu-l vom avea etapa viitoare, pentru că e un jucător important în angrenajul nostru, dar de aceea suntem 24, ca fiecare să joace. Trebuie să suplinim orice absenţă. Cum a evoluat cineva în locul accidentatului Bratu, aşa va juca şi în locul lui Ionescu. Oricum, îl felicit pe Adrian pentru efort şi pentru tot ce a făcut până acum la Farul“, a declarat antrenorul principal Constantin Gache. Tehnicianul a dezvăluit că, în timpul partidei cu Rapid CFR Suceava, Adrian Ionescu a cerut să fie înlocuit, tocmai pentru a evita un eventual avertisment, care îi aducea suspendarea în partida următoare. „Săracul, tot venea la mine să-l schimb ca să nu ia galben. Parcă a cobit. Dar eu am mai văzut la Farul un 3-0 care, până la urmă, s-a terminat 3-3. 2-0 e un scor periculos şi nu mi-am permis să mă joc“, a spus Gache.
 
Un alt titular, stoperul Doru Bratu, s-a accidentat la ultimul antrenament înaintea partidei cu sucevenii şi nu a putut juca. Disputa SC Bacău (locul 3, cu 16 puncte) - Farul (locul 6, cu 11 puncte) se joacă sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 11.00. „Am câştigat cu Rapid CFR Suceava, dar tot noi am fost şi la Pojorâta. Băieţii au demonstrat că pot să joace şi trebuie să continue la fel. Până acum, nu am pierdut niciun meci acasă, dar ar trebui să legăm victoriile şi în deplasare. E necesar, dacă vrei să faci un lucru frumos şi adevărat. Noi jucăm în toate meciurile ca să câştigăm“, a arătat Constantin Gache.     

Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanţa 1920)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii