Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:47 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul, la un pas de faliment!

ro

27 May, 2016 00:00 2638 Marime text
FC Farul se află din nou pe marginea prăpastiei. Curtea de Apel Constanţa a dat, ieri, o soluţie pe scurt în dosarul 181/36/2016, în care FC Farul (prin lichidator judiciar CC Insol SPRL) are calitatea de reclamant în litigiul cu mai multe persoane (printre care şi cinci foşti jucători) şi două instituţii. Obiectul dosarului este „suspendare provizorie a executării”, iar soluţia pe scurt a fost „respinge cererea ca rămasă fără obiect”.

De asemenea, tot ieri, în dosarul 6194/118/2010/a4, aflat pe rolul Curţii de Apel Constanţa, în care FC Farul (prin lichidator judiciar CC Insol SPRL) are calitatea de recurent debitor, iar aceleaşi persoane şi instituţiile din celălalt dosar sunt intimat creditor, materia dosarului fiind „faliment”, iar stadiul procesual - recurs, 
s-au luat deciziile: tip soluţie - constată nul recursul; soluţia pe scurt - Decizia civilă nr. 138/26.05.2016. Admite excepţia. Constată nulitatea recursului conform art. 306 alin. 1 Cod pr. civilă.

FC Farul făcuse recurs la decizia de începere a procedurii falimentului, solicitată ca urmare a mai multor restanţe financiare. Oficialii clubului constănţean au declarat că mai au, totuşi, speranţe şi că vor înainta o contestaţie în anulare, încercând să ajungă la un numitor comun în privinţa datoriilor băneşti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii