Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:12 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul joacă miercuri în Cupa României cu CS Făurei, la care antrenor-jucător este Bănel Nicoliţă

ro

11 Sep, 2019 00:00 2800 Marime text
Divizionara secundă FC Farul Constanţa susţine miercuri, 11 septembrie, meciul din etapa a patra naţională a Cupei României, întâlnind în deplasare, de la ora 16.30, CS Făurei (Liga a 3-a, seria secundă).
 
În această etapă a competiţiei, se dispută 18 meciuri, într-o singură manşă, eliminatorie. Au intrat în competiţie cele 27 de câştigătoare ale fazei a treia şi nouă echipe din actuala ediţie a Ligii a 2-a. În caz de egalitate după 90 de minute, se vor disputa prelungiri şi, dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare. Din turul următor, „16“-imile de finală, vor evolua şi echipele de Liga 1, astfel că, dacă trece de CS Făurei, FC Farul ar putea întâlni apoi o echipă de prim eşalon. În etapa a treia, echipa constănţeană a eliminat Victoria Cumpăna (Liga a 4-a), scor 3-0 în deplasare, în vreme ce echipa din Făurei a dispus cu 3-1, acasă, de Dacia Unirea Brăila (colegă de serie în Liga a 3-a).
 
La CS Făurei, antrenor-jucător este fostul internaţional Bănel Nicoliţă, care are gânduri mari pentru meciul cu Farul. „Dorinţa noastră vine din iubirea de fotbal. Dar numai cu ajutorul vostru, al suporterilor şi al celor care veniţi alături de noi, miercuri vom reuşi să scriem istorie pentru acest oraş. Luptăm pentru o calificare uriaşă şi vă aştept pe toţi, cu mic, cu mare, să strigaţi pentru noi. Promitem sa nu vă dezamăgim!“, este citat Bănel, pe pagina de Facebook a CS Făurei.
 
„În Cupa României, îmi doresc să câştig meci de meci şi să mergem cât mai departe. Vreau să ne măsurăm forțele și cu o echipă de Liga 1“, a spus Ianis Zicu, antrenorul Farului. FC Farul va face deplasarea la meci în ziua jocului și, precum la Cumpăna, în echipa de pe litoral vor juca cei care au evoluat mai puțin până acum. „Au șansa să demonstreze că fac parte din acest grup. Avem ca obiectiv să mergem mai departe, iar ei trebuie să joace foarte bine, indiferent că o fac în campionat sau în Cupa României. Va fi o bucurie să-l revăd pe Bănel. Am fost colegi la echipele naționale, și la juniori, și la selecționata mare, dar și adversari de foate multe ori în campionat. Acum e o altă ipostază și sper să câștig“, a mai spus Ianis Zicu.    

 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii