Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul joacă astăzi la Constanţa cu Înainte Modelu

ro

25 Jul, 2015 00:00 2373 Marime text
FC Farul susţine, astăzi, primul amical al perioadei de pregătire de vară, întâlnind, la baza sportivă proprie, echipa de Liga a III-a Înainte Modelu, care a încheiat ediţia trecută de campionat pe locul şapte.
 
Partida va începe în jurul orelor 10.30 - 11.00 (în funcţie de cât de repede vor ajunge la Constanţa călărăşenii). Pentru antrenorii Farului, Constantin Gache, Ion Barbu şi Gică Mina, va fi un prilej de a-i urmări la joc în special pe tinerii aflaţi în acest moment în lot, jucătorii cu experienţă sosiţi la Farul pe parcursul acestei săptămâni fiind bine-cunoscuţi de către tehnicieni. Zilele acestea, la Farul au sosit încă doi tineri, ambii născuţi în anul 1996, unul de la Academia Hagi, unul de la Focşani. Ieri la prânz, încă nu se stabilise dacă ultimele achiziţii ale Farului (jucătorii rutinaţi), vor fi folosiţi de la începutul partidei ori cât vor juca pe parcursul meciului.

Discuţii cu Delta Tulcea

După ce căpitanul din sezonul trecut, Florin Pătraşcu, şi-a prelungt contractul cu Farul, clubul constănţean i-a mai achiziţionat pe Sorin Chiţu, Adrian Pătulea, Daniel Barna şi Vasilică Cristocea, iar preşedintele Consiliului Director al FC Farul, Giani Nedelcu, a declarat că a căzut de acord şi cu Onişor-Mihai Nicorec, un fotbalist care a jucat la Gyori ETO FC, în prima ligă a Ungariei. Nicorec se află deja la Constanţa. De asemenea, pagina de Facebook „FC Farul Constanţa 1920” a anunţat înţelegeri cu alţi trei fotbalişti cu experienţă, Epaminonda Nicu, Răzvan Pădureţu şi Alin Pătraşcu. În ce priveşte programul de săptămâna viitoare, oficialii Farului discută cu cei de la Delta Tulcea pentru un meci amical, care ar urma să se joace miercuri, 29 iulie. De asemenea, pentru perioada următoare, „marinarii” studiază variante pentru un cantonament montan.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cristi 25 Jul, 2015 01:19 O știre deosebit de importantă, care merită prim planul față de cea a meciului Viitorului cu Dinamo...