Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. FC Farul întâlneşte Turris Oltul Turnu Măgurele Ianis Zicu - „Dacă vom fi pregătiţi 100%, putem învinge“

ro

30 Aug, 2019 14:02 1813 Marime text
FC Farul susţine duminică, 1 septembrie, de la ora 18.00, partida din etapa a cincea a Ligii a 2-a, întâlnind în deplasare Turris Oltul Turnu Măgurele.

În clasament, Turris Oltul se află pe locul doi, cu 12 puncte, la egalitate cu liderul Gloria Buzău, în vreme ce echipa de pe litoral ocupă poziţia a 13-a, cu cinci puncte.

Turris Oltul Turnu Măgurele are cinci victorii până acum, în acest sezon, patru în campionat (câştigând astfel tot de la începutul ediţiei) şi una în Cupa României. În aceste partide, a primit un singur gol, ceea ce trebuie să ne dea de gândit. Echipa are o organizare de joc excelentă. Jucătorii de la Turris Oltul străbat un moment bun, au încredere şi sunt convins că îşi vor dori foarte mult să câştige şi meciul cu Farul, însă gândul victoriei îl avem şi noi. Dacă vom fi pregătiţi 100% la meci, putem face o partidă bună şi putem învinge. La final, vrem să fim mulţumiţi că am făcut totul pentru a câştiga. Avem ceva probleme de lot, dar cei accidentaţi pot fi înlocuiţi fără nicio problemă de alţi băieţi din lot. Oricine e pregătit să intre pe teren în orice moment. Respectăm Turris Oltul, dar nu suntem speriaţi de absolut nimeni, avem încredere, a spus Ianis Zicu, antrenorul FC Farul.      

UPDATE:

Meciul i-a revenit formaţiei Turris-Oltul Turnu Măgurele, cu scorul de 2-0 (Antoche 57 - autogol, Fl. Radu 71).

FC Farul (antrenor, Ianis Zicu) a jucat cu: Muțiu - Al. Nicola, I. Ursu (52 Hordouan), V. Lică, Carabela - D. Toma, Antoche, A. Cruceru - Al. Stoica, I. Stoica (74 D. Halep), Kanda (77 Greu).

Aflată pe locul 14 în clasamentul Ligii a 2-a, cu cinci puncte, FC Farul va juca în etapa viitoare la Constanţa cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (locul 16, cu patru puncte, dar cu un meci în minus), duminică, 8 septembrie, de la ora 13.30.  

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii