Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul întâlnește sâmbătă la Constanța Dunărea Călărași. Deși au patru probleme de lot, "marinarii" joacă numai cu gândul victoriei (galerie foto)

ro

08 Aug, 2019 13:27 1991 Marime text

FC Farul susține sâmbătă, 10 august, de la ora 11.00, meciul din etapa secunda a Ligii a 2-a, intalnind pe teren propriu Dunărea Călărași, echipa retrogradata din Liga 1.

În clasament, FC Farul ocupă locul zece, cu un punct, în vreme ce Dunărea se află pe ultima poziție, fără niciun punct.

Echipa gazdă se confruntă cu unele probleme de lot, Cruceru fiind suspendat, iar Moldovan, Mitrov si Zamfir accidentați, însă Ianis Zicu, antrenorul Farului, spune că echipa sa va juca numai cu gandul la victorie.

"Dunărea a pierdut în prima etapă si vine la Constanța rănită. Se va motiva, va avea alta atitudine. Ne așteaptă un meci foarte greu, dar pe care îl putem câștiga. Jucăm numai la victorie. Mizăm si pe sprijinul publicului, a spus Ianis Zicu.

"Chiar dacă anii trecuti am jucat la Dunărea Călărași, pentru mine partidă de sâmbătă e ca oricare alta. Nu ma gandesc la ce a fost. Voi da 100 la sută pentru Farul. Jucăm fiecare meci la victorie. In acest sezon, vreau să dau cât mai multe goluri si asisturi, iar echipa sa ajunga cat mai sus", a menționat si Kanda, atacant la FC Farul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii