Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:49 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul, în pericol! Giani Nedelcu - „Se poate întâmpla orice“

ro

23 May, 2016 00:00 4545 Marime text

 
Giani Nedelcu, patronul FC Farul, a declarat că, la finele campionatului, aşteaptă la discuţii investitorii care au anunţat că vor să preia clubul. Dacă se va dovedi că declaraţiile lor nu au avut acoperire, a mai arătat Nedelcu, cu FC Farul se poate întâmpla orice.
 

„Dacă vor veni, discutăm şi am spus că sunt dispus să cedez clubul. Acum nu vreau să acuz pe nimeni, poate că sunt bine intenţionaţi şi doar au ales greşit momentul când au făcut anunţul, dar, dacă nu se vor prezenta la discuţii, înseamnă că totul a fost o manevră, ceea ce e strigător la cer! Să-şi asume responsabilitatea că nu am promovat, întrucât anunţul lor, făcut într-un moment total nepotrivit (în plin campionat), ne-a destabilizat“, a arătat Giani Nedelcu.

 
Acesta a arătat că nu ştie ce se va întâmpla în continuare cu FC Farul dacă oamenii de afaceri nu vor veni la discuţii.
 

„Nu ştiu, vedem, o luăm pas cu pas. Atâta timp cât nu am atins obiectivul sportiv, promovarea, şi, în consecinţă, nici pe cel financiar, e posibil orice, evoluţia într-o ligă inferioară sau chiar şi falimentul! Oricum, dacă nu vin investitorii, eu nu voi pleca de la club, nu-l îngrop niciodată, dar nu ştiu dacă vom mai putea juca la acest nivel, la Liga a 2-a. Repet, se poate întâmpla orice!“, a punctat Giani Nedelcu.  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii