Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul i-a adus şi pe fundaşii Doru Bratu şi Marius Rusu

ro

07 Aug, 2015 00:00 3981 Marime text
La FC Farul au ajuns încă doi jucători, ambii fundaşi centrali: Doru Bratu (foto) şi Marius Rusu. „Am discutat cu ambii, iar zilele acestea vom finaliza tratativele“, a declarat preşedintele executiv al FC Farul, Auraş Braşoveanu. „Marinarii“ caută să se întărească pe centrul apărării, după ce l-au pierdut pentru startul sezonului pe căpitanul din sezonul trecut, Florin Pătraşcu, accidentat serios la un antrenament. Bratu şi Rusu sunt ultimele achiziţii ale Farului pentru noul sezon.

Doru Bratu (26 de ani, 1,81 m) a jucat ultima data la U Cluj, dar în Liga 1 a activat şi la Steaua, şi la Pandurii Tg. Jiu. Alte echipe din cariera sa sunt Juventus Bucureşti, FC Snagov şi Concordia Chiajna. Marius Rusu (25 de ani, 1,75 m) vine de la Ceahlăul Piatra Neamţ, iar înaintea acestei formaţii a jucat timp de trei sezoane la FC Viitorul.

Intraţi de ieri în cantonament, fotbaliştii Farului au în program sâmbătă un meci amical cu o echipă de Liga a IV-a din Slobozia. În această partidă vor evolua însă numai jucătorii tineri, fotbaliştii experimentaţi urmând a efectua un antrenament pe timpul confruntării. În lotul din cantonament este şi mijlocaşul Alexandru Grigoraş, care a jucat la Farul şi în sezonul trecut.

Sursa foto: fanatik.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii