Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul Constanţa susţine joi ultimul meci amical al stagiului de la Bucureşti

ro

28 Jan, 2021 00:00 2481 Marime text
  • Până acum, în perioada de pregătire, FC Farul a disputat patru meciuri amicale, câştigându-le pe toate, golaveraj 23-0.
 

Divizionara secundă FC Farul Constanţa dispută joi, 28 ianuarie, de la ora 12.30, al patrulea meci amical (şi ultimul) al stagiului de pregătire de la Bucureşti, întâlnind FC Voluntari II (Liga a 3-a).

„Marinarii“ au mai jucat cu acest adversar în cantonamentul din capitală, în chiar primul meci de verificare, pe 20 ianuarie, formaţia de pe litoral impunându-se atunci cu 5-0. Au urmat alte două victorii clare, 3-0 cu Unirea Slobozia (Liga a 2-a) și 6-0 cu Dinamo 2 București (Liga a 3-a), care se adaugă amicalului disputat şi câştigat de Farul la Cumpăna (înainte de stagiul din capitală), 9-0 cu FC Farul Under-19.


Ultimul test, cu FC Viitorul II

După meciul de joi, echipa constănţeană se întoarce acasă şi va continua pregătirea până la prima partidă oficială din 2021, cea din optimile Cupei României, contra Chindiei Târgovişte (Liga 1), care se va disputa la Constanţa, pe 10 februarie, de la ora 14.30. Înainte de această confruntare, FC Farul mai are programat un amical, ultimul al perioadei precompetiţionale, cu FC Viitorul II (Liga a 3-a), pe 3 februarie.
 

„Jucătorii mei au avut atitudine“

După meciul cu Dinamo II, Ianis Zicu, antrenorul principal al Farului, a declarat, potrivit site-ului oficial al clubului: „A fost o partidă bună pentru noi. Ei sunt la început de pregătire și le mulțumesc că au venit să joace. Este un joc de pregătire și sunt mulțumit că jucătorii mei au avut atitudine, indiferent de scorul de pe tabelă. Deocamdată, suntem bine, nu au fost mari probleme de sănătate. Au fost două-trei situații din cauza terenului de antrenament și a condițiilor pe care toate echipele le au în această perioadă de iarnă. Sunt mulțumit de cum au răspuns în această perioadă și sper ca la partida de cupă să fim pregătiți să mergem mai departe“.

Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanţa)



Citeşte şi:

FC Farul Constanţa, scor de tenis cu Dinamo II

FC Farul Constanţa
Cosmin Bîrnoi - „Dacă am reușit să batem Clinceni, de ce să nu învingem şi Chindia?“


FC Farul Constanţa
Andrei Banyoi, patru goluri în amicalul cu FC Voluntari II, câştigat la scor




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii