Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul Constanța, remiză în amicalul cu Axiopolis Cernavodă. „Marinarii“ au ratat un penalty (galerie foto)

ro

19 Aug, 2020 13:36 3497 Marime text
  • Scorul final al meciului FC Farul - Axiopolis a fost stabilit încă de la pauză.

FC Farul a susținut astăzi al cincilea meci amical al perioadei de pregătire precompetițională, întâlnind pe teren propriu Axiopolis Cernavodă (Liga a 3-a).

Scorul final a fost 1-1 (1-1).

Pentru Farul a marcat Alexandru Stoica (8), oaspeții punctând prin Liviu Gheorghe (14).

În minutul 81, noua achiziție a „marinarilor“, Simon Măzărache, a ratat o lovitură de pedeapsă, acordată după un fault asupra lui Hordouan.

Alb-albaștrii au deschis scorul rapid, în minutul 8, prin Alexandru Stoica, care a trimis la colțul lung, din interiorul careului, după o acțiune colectivă. Oaspeții au reușit să egaleze șase minute mai târziu printr-un șut trimis de Liviu Gheorghe de la marginea careului mare. Până la pauză, echipa pregătită de Ianis Zicu și-a creat câteva ocazii importante, cele mai mari aparținându-le lui Antonio Cruceru, Alexandru Stoica și Ion Cărăruș, dar nu a reușit să mai marcheze. Repriza secundă s-a desfășurat după același scenariu, cu Simon Măzărache la un pas să înscrie din fața porții, la debutul în tricoul Farului, dar și oaspeții au irosit pe contrataatac câteva oportunități de a marca. În minutul 81, Denis Hordouan a obținut o lovitură de pedeapsă, după ce a fost faultat clar, însă Simon Măzărache a trimis peste poartă de la punctul cu var, astfel că meciul s-a încheiat la egalitate, se arată pe site-ul oficial al FC Farul.


Farul (antrenor, Ianis Zicu) a jucat cu: Fara (46 Udeanu) – Leca, Șt.Cană (46 I. Ursu), Lică (67 Greu), Carabela (52 D. Panait) – Antoche, Cărăruș (46 Chindriș) – F. Bălan (82 Pirciu), Cruceru (75 Hordouan), Al. Stoica (65 Bîrnoi) – Gherghiceanu (46 Măzărache)..

Axiopolis (antrenor, Tiberiu Bălan): Bilibrov - Rusu, Ștefănescu, Marin, Vintilă - Vieru, Tudorică, Stănescu, L. Gheorghe - Martin, Licu. Au mai jucat: Mișelăricu, Anton, Teleru, Cheia, Șandru, Vlăescu.

Sursa foto: FC Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii