Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:28 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE FC Farul Constanța, printre participantele la întrecerea de fotbal virtual Supercupa #JucămDeAcasă

ro

22 Apr, 2020 00:00 4057 Marime text

O nouă întrecere virtuală de fotbal a luat naștere în România, în contextul pandemiei de coronavirus, care a oprit pe termen nelimitat toate activitățile legate de fotbalul normal.

Organizată de Federația Română de Fotbal Virtual, competiția se numește Supercupa #JucămDeAcasă și este cel mai mare turneu caritabil de FIFA din țară, ce reunește 32 de cluburi, din toate eșaloanele competiționale. Printre aceste echipe se numără și FC Farul Constanța, care a fost repartizată în grupa C, alături de Politehnica Iași, ACS Poli Timișoara și Corvinul Hunedoara. În prima etapă din această serie, marți, 21 aprilie, de la ora 23.00, au fost programate partidele: Poli Timișoara - FC Farul (TV) și Corvinul Hunedoara  - Poli Iași.

Cele mai importante patru meciuri din fiecare zi de meciuri vor fi transmise în direct pe PRO X, după cum urmează: 21, 22, 25, 26, 28, 29 aprilie - faza grupelor; 2, 3 mai - optimi; 5, 6 mai - sferturi; 9 mai - semifinale; 10 mai - finala. Meciurile vor începe de la orele 23.00, 23.30, 00.00 și 00.30.
Celelalte grupe au componența: A - Academica Clinceni, FC Petrolul Ploiești, ACS Mostiştea Ulmu, Vulturii Tg. Mureș; B - FC Hermannstadt, Rapid București, Înainte Modelu, ACS Corbeanca; D - Universitatea Craiova, AFC Dunărea Călărași, FC Universitatea Craiova 1948, Olimpia Satu Mare; E - Sepsi Sf.Gheorghe, FC Argeș, Unirea Slobozia, Bucharest United; F - Dynamite Football, CSM Reșița, Oțelul Galați, CS Popești Leordeni; G - Gaz Metan Mediaș, CS Ocna Mureș, SR Brașov, Viitorul Ghercești; H - FC Dinamo București, Politehnica Timișoara, Clubul Sportiv Afumati, AFC București.

„Susține cauza caritabilă a clubului tău de fotbal donând prin platforma www.bilete.ro! Fiecare echipă are propriul stadion virtual și orice scaun ocupat este un bine făcut celor în nevoie. Ne dorim ca această competiție să reprezinte un etalon pentru comunitățile de fani ai fotbalului (real și virtual)“, se arată pe pagina de Facebook a Federației Române de Fotbal Virtual. Meciurile vor fi transmise și pe canalele de Youtube ale cluburilor de eSports.

UPDATE:

Partida ACS Poli Timișoara - FC Farul i-a revenit echipei bănățene cu 1-0.  

Sursa foto: Facebook (Federația Română de Fotbal Virtual)

Citește și:

Fotbaliștii de la FC Farul Constanța fac șase antrenamente pe săptămână, trei dintre ele desfășurate online (video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii