Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul Constanţa, primul meci din play-out Ianis Zicu - „Sperăm să continuăm seria noastră fără înfrângere”

ro

02 Apr, 2021 10:55 2937 Marime text
  • Echipa de pe litoral întâlneşte pe teren propriu Ripensia Timişoara.

FC Farul Constanţa susţine sâmbătă, 3 aprilie, prima partidă din turneul play-out al Ligii a 2-a, întâlnind la Constanţa, de la ora 11.00, Ripensia Timişoara.  

În clasament, FC Farul se află pe locul întâi, cu 32 de pucnte, în timp ce formaţia bănăţeană ocupă poziţia a cincea, cu 22 de puncte.

„Marinarii” au ratat la mustaţă calificarea în play-off, fiind primii sub linie.   

Din păcate, am terminat la egalitate de puncte cu echipele cu care am avut rezultate mai puțin bune. Nu am avut șansă în multe momente din acest sezon. Nu am reușit să ne îndeplinim obiectivul și lucrul acesta mă apasă, mă doare, și pe mine, și pe jucători, îi văd afectați. Cred că meritam să fim în primele șase locuri la cum a arătat echipa în acest sezon. Din păcate, nu am reușit acest lucru, dar trebuie să mergem înainte, nu avem ce face, trebuie să încheiem sezonul cu fruntea sus. Să mergem pe această linie, avem cinci meciuri consecutive în care nu am pierdut, este cea mai lungă serie a noastră fără înfrângere în campionat și sper să o continuăm în acest play-out, care începe sâmbătă, a declarat Ianis Zicu, antrenorul principal al FC Farul.


Tehnicianul constănţean nu crede că echipa de pe litoral trebuie să-şi ia revanşa, sâmbătă, după înfrângerea din sezonul regular, de la Timişiara (0-1) „ci trebuie să câștigăm pentru a fi liniștiți în următoarele cinci partide. Jucăm cu echipa care se află pe loc de baraj, sunt 10 puncte între noi și ei. Dacă vom câștiga, vor fi 13 puncte, cu alte 15 rămase în joc, și cred că atunci lucrurile vor fi sută la sută rezolvate”.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii