Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:21 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul Constanţa Când va reveni atacantul Vlad Rusu la antrenamente normale alături de echipă

ro

04 Mar, 2021 00:00 3214 Marime text
  • Nou sosit la Farul, Vlad Rusu s-a confruntat cu probleme medicale, care i-au amânat evoluţiile ca „marinar”.
  • Atacantul a fost format la Palatul Copiilor Constanţa, la grupa lui Ilhan Mustafa, dar prima dată la fotbal Vlad a mers la Farul.
  • Echipa de pe litoral susţine următorul meci în Liga a 2-a sâmbătă, 6 martie, de la ora 11.00, în deplasare cu CSM Slatina.
 

Revenirea la antrenamente normale, alături de coechipieri, a atacantului de la FC Farul Constanţa Vlad Rusu se apropie.

„După ce a fost ținut departe de teren din cauza unei probleme musculare, Vlad Rusu se pregătește separat pentru a-și reface tonusul fizic. Atacantul nostru va reveni săptămâna viitoare la antrenamente în ritm normal alături de alb-albaştri”, se arată pe pagina de Facebook a FC Farul Constanţa. În vârstă de 30 de ani, constănţeanul Vlad Rusu a devenit „marinar” în această iarnă, clubul de pe litoral mai înregimentându-i pentru retur pe Liviu Mihai (mijlocaş central, 32 de ani), Ilie Damaşcan (atacant stânga, 25 de ani) şi David-Marius Savu (fundaş central, 19 ani).
 

Golgeterul Ligii a 2-a

Vlad Rusu a fost format la Palatul Copiilor Constanţa, la grupa lui Ilhan Mustafa, dar prima dată la fotbal Vlad a mers la Farul! A mai jucat la FCSB II, FC Viitorul, Academica Clinceni, Petrolul Ploiești, Beerschot VA (Belgia), Luceafărul Oradea, Viitorul Târgu Jiu și Turris Turnu Măgurele. În sezonul 2017/2018, a fost golgeterul Ligii a 2-a, cu 26 de reuşite. În Liga 1 are 34 de meciuri şi cinci goluri, iar în eşalonul secund a disputat 128 de partide şi a marcat de 66 de ori.
 

„M-am întors acasă”

„Prima zi de fotbal a fost la Farul, la grupa domnului Gîrjoabă, dar eu eram născut în 1990 și dânsul avea grupă de copii cu doi ani mai mari. Așa că am plecat la Palatul Copiilor, dar pot spune că acum m-am întors acasă. Primul contact cu fotbalul l-am avut la Farul. Chiar mă uitam zilele trecute pe niște poze din copilărie făcute pe stadionul mare și mă gândeam cât timp a trecut. În primul rând, sunt acasă, la Constanța. Aici am fost dorit, am avut o discuție cu domnul Curt încă de acum o lună și pentru mine Farul a fost prima opțiune. Chiar sunt bucuros că s-a rezolvat situația și am putut să semnez. Este important ca la finalul sezonului să ne atingem obiectivul. Să luăm meci cu meci și la vară să fim acolo unde ne dorim cu toții, în Liga 1”, spunea, citat de site-ul clubului, Vlad Rusu, odată cu transferul la Farul.
 

Florin Bălan, la Naţională

De la echipa constănţeană, tânărul mijlocaş Florin Bălan a fost convocat la echipa națională a României sub 19 ani pentru un stagiu de pregătire la Arad, în perioada 7-10 martie, care se va încheia cu un meci amical cu reprezentativa similară a Serbiei.

Aflată în cursa pentru un loc de play-off, FC Farul susţine următorul meci în Liga a 2-a sâmbătă, 6 martie, de la ora 11.00, în deplasare cu CSM Slatina.

Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanţa)


Citeşte şi:

FC Farul Constanţa
Ianis Zicu - „Am reușit să aducem trei jucători cu experiență. Sperăm să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele“


Noua aventură a lui Liviu Mihai la Farul. A plecat tinerel, s-a întors „veteran“. De ce redebut oficial ar putea avea parte!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii