Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul Constanţa Andrei Banyoi, desemnat cel mai bun jucător din partea secundă a sezonului

ro

26 May, 2021 00:00 4027 Marime text
  • Premiile acordate de FC Farul în urma acestui concurs au mers la Alexandru Ivan.
 
Pe pagina de Facebook a FC Farul Constanţa s-a derulat un nou sondaj adresat suporterilor. După ce au ales cel mai frumos gol marcat de echipa de pe litoral în partea a doua a sezonului recent încheiat al Ligii a 2-a, fanii au fost invitaţi să aleagă şi cel mai bun jucător al „marinarilor” din acelalşi interval.
 
Iar acesta a fost desemnat atacantul Andrei Banyoi (foto - în stânga). De asemenea, în urma voturilor, Ionuț Pelivan (foto - în dreapta) a fost ales marea speranță a echipei „alb-albastre”. Premiile acordate de club (şapcă şi eşarfă cu însemnele FC Farul) au mers la Alexandru Ivan.
 
Andrei Banyoi a venit la FC Farul în luna iulie a sezonului trecut. Tânărul vârf a fost format de CFR Cluj, a mai evoluat la Unirea Jucu, Dacia Unirea Brăila și Șoimii Lipova și a îmbrăcat tricoul Naționalei României sub 19 ani.
 
Atacant central, Ionuț Lefter Pelivan a fost cooptat la antrenamentele primei echipe a Farului, din Academia „marinarilor”, în vara lui 2020. Încă dinainte de a împlini 16 ani, el a făcut saltul către echipa Under-19 a Farului! Iar meciul FC Farul Constanța - Academica Clinceni 2-1, jucat în noiembrie 2020, în „16”-imile Cupei României, nu va fi uitat niciodată de Pelivan, care a debutat cu această ocazie la seniori, la vârsta de numai 16 ani și trei luni. Totodată, în ultimul meci jucat de „marinari” în play-out, 2-1 în deplasare cu Pandurii Lignitul Tg. Jiu, Ionuţ Pelivan a fost folosit în premieră titular.
 
În ce priveşte cel mai frumos gol, fanii au avut de ales între trei reuşite: cea a lui Liviu Mihai, dintr-un meci cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu; cea a lui Andrei Banyoi şi cea a lui Antonio Cruceru, ambele din confruntări diferite cu Fotbal Comuna Recea. Suporterii au scris în comentarii la postare numele autorului golului preferat, iar cea mai frumoasă reuşită a fost votată cea a lui Liviu Mihai. Câştigătorul concursului, care a primit un fular cu însemnele Farului, a fost Ciprian Nichita.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanţa)
 
Citeşte şi:
 
FC Farul Constanţa
Un gol al lui Liviu Mihai, ales cel mai frumos din partea a doua a sezonului. Cine a câştigat premiul

 
Andrei Banyoi, noul atacant de la Farul
„O să fie un sezon foarte tare!“
 

Ionuț Pelivan
„Este un sentiment extraordinar să debutez la această vârstă în tricoul Farului”


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii