Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul are sâmbătă meci „în familie“ Giani Nedelcu - „I-am luat pe Chiţu, Pătraşcu şi Barna. Mai vin şi alţii” (galerie foto)

ro

17 Jul, 2015 00:00 2828 Marime text
Constantin Gache, Ion Barbu şi Gică Mina, antrenorii FC Farul, au programat în acest weekend, sâmbătă, un meci „în familie“, între componenţii lotului, pentru o evaluare exactă, în condiţii de joc, a tuturor fotbaliştilor care compun actualmente lotul „marinarilor“, cei mai mulţi dintre ei fiind tineri şi foarte tineri. 

De ieri, în programul Farului a intrat însă căpitanul din sezonul trecut, Florin Pătraşcu (29 de ani), cel căruia i se încheiase contractul, iar la două zile de la reunirea lotului, cele două părţi s-au înţeles pentru continuarea colaborării. Ieri, preşedintele executiv al FC Farul, Auraş Braşoveanu, a tratat cu un alt jucător cu experienţă, Vasilică Cristocea (34 de ani), iar Giani Nedelcu, preşedintele Consiliului Director al clubului, a anunţat venirea la Farul a altor jucători rutinaţi, cunoscuţi în România. „Pe lângă Pătraşcu, i-am luat şi pe atacantul Sorin Chiţu, care va fi la Constanţa luni, şi pe fundaşul Daniel Barna, care a mai jucat la noi, dar şi la Ceahlăul Piatra Neamţ, iar ultima dată a evoluat la FC Braşov, în Liga 1. Pe lista de achiziţii sunt şi însă alţi fotbalişti cu nume, cu unii discuţiile fiind avansate“, a spus Giani Nedelcu.

„Cristocea ne dă răspunsul într-o zi - două”

„I-am prezentat lui Cristocea oferta noastră şi a rămas să ne dea răspunsul într-o zi - două“, a declarat şi Auraş Braşoveanu. Fost căpitan al Farului, Vasilică Cristocea a mai jucat la echipa constănţeană, ca mijlocaş ofensiv, între 1999 şi 2006 şi în sezonul 2009/2010. Ultima sa echipă a fost U Cluj, în Liga 1, iar în ultimul timp şi-a manifestat interesul faţă de el şi Dunărea Călăraşi, nou-promovată în Liga a 2-a.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii