Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul - Academica Clinceni, în Cupa României Ianis Zicu - „Ne dorim foarte mult să mergem mai departe”

ro

27 Nov, 2020 15:08 3212 Marime text
  • Meciul FC Farul - Academica Clinceni se joacă sâmbătă, 28 noiembrie, la Constanța.

Antrenorul FC Farul Constanța, Ianis Zicu, și căpitanului echipei de pe litoral, Paul Antoche, au prefațat meciul cu Academica Clinceni, programat sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 13.30, pe stadionul „Gheorghe Hagi” din Constanța, în “șaisprezecimile” Cupei României.

Din punctul meu de vedere, este o partidă foarte frumoasă, suntem mulțumiți că am ajuns în această fază a competiției și ne dorim foarte mult să mergem mai departe. Întâlnim un adversar foarte bun, care este în formă, pentru că în ultimele 9 meciuri a primit doar 2 goluri, de la FCSB, echipa care are cei mai buni atacanți din România. Nu este întâmplător, pentru că Academica are jucători de echipa națională, care au jucat la cel mai înalt nivel. Este mult mai ușor să lucrezi cu astfel de jucători, pentru că sunt capabili să înțeleagă foarte repede tot ce le cere antrenorul din punct de vedere tactic. Este o echipă care muncește foarte mult, iar când faci lucrul acesta și șansa ține cu tine. Au reușit să mențină poarta intactă în multe meciuri, având și șansă destul de multă, pentru că, de exemplu, Viitorul a ratat un penalty, iar cei de la Craiova au avut foarte multe ocazii. Este o partidă frumoasă, care ne va arătă nouă nivelul exact la care suntem și dacă putem să ne batem cu astfel de echipe, a declarat, printre altele, Ianis Zicu.


Paul Antoche a spus:

Suntem bucuroși că am ajuns în șaisprezecimi, sperăm să nu ne oprim aici. Știm că întâlnim un adversar foarte bun, de primă ligă, care în acest sezon este revelația Ligii 1. Cu siguranță, va fi un meci foarte greu, dar noi suntem pregătiți. Jucăm fără presiune, pentru că presiunea va fi la ei. Ne dorim să facem un joc bun și, de ce nu, să ne calificăm.


Sursa foto: FC Farul Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii