Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:55 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul vrea să învingă FC Voluntari și să o depășească în clasament. În căutarea primei victorii și a primelor goluri în play-off

ro

02 Apr, 2022 00:00 2199 Marime text

 
  • Cele două adversare din meciul de sâmbătă sunt despărțite de două puncte în ierarhie.
 
Farul Constanța susține sâmbătă, 2 aprilie, meciul din etapa a treia a turneului play-off al Ligii 1, întâlnind în deplasare, de la ora 17.30, FC Voluntari. În clasament, adversara „marinarilor“ se află pe locul patru, cu 27 de puncte, în timp ce formația de pe litoral ocupă poziția a cincea, cu 25 de puncte.
 
Farul se află în căutarea primei victorii și a primelor goluri marcate în play-off, având un egal și o înfrângere până acum, golaveraj 0-2. „O partidă grea, cu un adversar bun, care joacă foarte bine acasă, cu jucători experimentați în componență. E o echipă precaută, dar sperăm să repetăm meciul de pe teren propriu, când i-am învins cu 3-0. Atunci am jucat foarte bine, dar și lor le-au lipsit câțiva jucători. Acum va fi diferit. Ne dorim victoria, mereu jucăm cu acest obiectiv. Sperăm să câștigăm și să depășim în clasament FC Voluntari“, a declarat mijlocașul farist Andrei Artean.
 
„Știm că ne așteaptă o partidă dificilă, contra unei formații puternice. Obiectivul nostru e să practicăm un fotbal bun și să luăm toate cele trei puncte“, a spus și portarul Farului, Marian Aioani. 
 
„Eu cred mult în jocul colectiv, atât ofensiv, cât și defensiv. Echipa e cea care câștigă meciuri și trofee. Individual, jucătorii fac diferența în anumite momente de joc, dar, dacă vrem să aspirăm la puncte și la victorii, trebuie să ne gândim foarte mult la jocul colectiv. Toate compartimentele trebuie să joace bine. Dacă ne vom folosi cum trebuie principiile, bineînțeles că vom și marca“, a menționat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al echipei de pe litoral.
 
După două etape, clasamentul din play-off arată astfel: 1. CFR Cluj - 42p, 2. FCSB - 37p, 3. CSU Craiova - 30p, 4. FC Voluntari - 27p, 5. Farul - 25p, 5. FC Argeș - 24p. În etapa a treia se mai joacă meciurile: FCSB - CSU Craiova (duminică, 3 aprilie, de la ora 19.00) și CFR Cluj - FC Argeș (luni, 4 aprilie, de la ora 21.00). 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
FC Voluntari - Farul Constanța
Gică Hagi - „Sperăm să fim inspirați cu toții și să venim acasă cu cele trei puncte“ (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii