Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul va avea un nou staff tehnic la reunirea de luni „Suntem în discuţii cu doi antrenori“

ro

12 Jul, 2014 00:00 3315 Marime text
FC Farul va demara pregătirea pentru sezonul 2014/2015 al Ligii a II-a cu un nou antrenor. „Marinarii“ se reunesc luni, 14 iulie, la ora 17.00, iar Auraş Braşoveanu, preşedintele FC Farul, a declarat că, până atunci, va fi desemnat noul staff tehnic.

„Suntem în discuţii cu doi antrenori. Până mâine (n.n. astăzi) la prânz, ne vom opri la unul, astfel încât duminică să purtăm discuţia finală, iar luni, tehnicianul să înceapă treaba“, a spus Auraş Braşoveanu.
În ce priveşte programul de pregătire, echipa de Liga a III-a Dunărea Călăraşi a anunţat pe site-ul oficial că, în prima jumătate a lunii august, va avea loc un turneu la Ţăndărei, la care, pe lângă echipa din Călăraşi, vor mai participa Unirea Slobozia, FC Farul, Săgeata Năvodari, CFR Constanţa, Callatis 2012 Mangalia şi Victoria Ţăndărei. Săgeata Năvodari se va reuni miercuri, 16 iulie, antrenor urmând a continua Cătălin Anghel. Oficialii clubului au anunţat că, din echipa care a retrogradat, vor rămâne mai mulţi jucători de bază. Tot miercuri, 16 iulie, se dispută şi partidele fazei I din Cupa României. Câştigătoarea etapei judeţene Constanţa, Dunărea Ostrov (nou-promovată în Liga a IV-a), va întâlni pe propriul teren, de la ora 17.30, echipa Callatis 2012 Mangalia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii