Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul şi CSM Bucureşti se bat pentru locul 3 în Superliga de rugby

ro

17 May, 2014 00:00 2252 Marime text
Echipa de rugby RCJ Farul Constanţa joacă astăzi în etapa a opta a Superligii de rugby, întâlnind în deplasare, de la ora 10.00 (în direct la TVR2), CSM Bucureşti. Cele două formaţii îşi dispută locul 3 al clasamentului, ocupat de Farul, cu 17 puncte, gazdele aflându-se pe locul 4, cu 16 puncte. În tur, constănţenii s-au impus cu 29-22. Tot astăzi, la Năvodari, pe terenul Legmas se dispută partida CS Năvodari - Poli Iaşi, din runda a şaptea a eşalonului secund, Divizia Naţională. Gazdele se află pe poziţia a patra, cu 14 puncte, în vreme ce ieşenii sunt liderii ierarhiei, cu 19 puncte.
La Constanţa, pe terenul LPS „Nicolae Rotaru“, astăzi, între orele 09.00 şi 12.00, Asociaţia Judeţeană de Rugby şi Asociaţia Rugby XV Constanţa, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa şi DJST, organizează Cupa AJR şi AR XV la mini-rugby. Participă aproximativ 200 de copii cu vârste cuprinse între nouă şi 14 ani, de la echipele LPS, Tomitanii Constanţa, Perla Murfatlar, Victoria Cumpăna, CSO Ovidiu, CSC Mihail Kogălniceanu şi CS Năvodari. Această acţiune face parte din proiectul de dezvoltare a rugby-ului în judeţul Constanţa.

Meciuri între primele două clasate, la juniori

De asemenea, mâine, cu începere de la ora 13.00, pe terenul „Mihai Naca“ se joacă partida rezervată juniorilor până în 17 ani, Tomitanii Constanţa - CSO Pantelimon, contând pentru ultima etapă a sezonului regulat. Cele două formaţii ocupă primele două locuri în clasament, Tomitanii conducând ierarhia cu 46 de puncte, iar Pantelimon având 45 de puncte. La Under-18, Cleopatra Constanţa se deplasează la Bucureşti pentru meciul cu Steaua, care se joacă tot mâine, de la ora 13.00, în etapa a noua a campionatului. Ca şi la celălalt duel, Cleopatra ocupă locul 1, cu 38 de puncte, iar Steaua o secondează, cu 34 de puncte.

Sursa foto: RCJ Farul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii