Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul si-a reluat pregatirile

ro

03 Jun, 2008 00:00 862 Marime text
1212417874.jpg

In stagiul din Austria, echipa constanteana va sustine trei meciuri amicale cu Austria Viena, Dnepr Dnepropetrovsk si Saturn Moscova

Dupa o vacanta de aproximativ trei saptamani, lotul echipei FC Farul s-a reunit in cursul zilei de ieri si au inceput pregatirile pentru viitorul sezon din Liga I, tehnicianul formatiei constantene, Ion Marin avand la dispozitie un lot de 23 de jucatori. Singurii absenti motivati fiind Ben Teekloh, convocat la nationala Liberiei, Marius Nae si Marcel Otvos, jucatori care s-au casatorit si sunt plecati in luna de miere. Lotul de jucatori prezent la reunire sunt: portari - George Curca, Adrian Vlas si Razvan Stanca, care a revenit de la Dacia Mioveni dupa ce i-a expirat imprumutul; fundasi - Cosmin Bacila, Laurentiu Florea, Barbu Ion, Decebal Gheara, Cristian Schiopu, Florin Maxim, Ionut Larie, Razvan Farmache; mijlocasi - Claudiu Voiculet, Vasilica Pacuraru, Liviu Mihai, Florin Patrascu, Gaston Mendy, Dinu Todoran; atacanti - Chico, Tibor Moldovan, care a revenit din Ungaria dupa un imprumut la formatia din prima liga din Ungaria, Nyiregyhaza Spartacus, Emil Nanu , Dragan Gosic, Marius Soare, William Gerlem, Daniel Florea. Jucatorii constanteni vor sustine doua saptamani de pregatire la Constanta urmand ca pe data de 16 iunie sa plece in Kaprun, Austria unde vor efectua un stagiu de pregatire la care se vor include si trei meciuri amicale pe 22, 25 si 28 iunie, cu echipele Austria Viena, Dnepr Dnepropetrovsk si Saturn Moscova. Dupa revenirea in tara, in perioada 3-15 iulie, Farul se va deplasa in Portugalia pentru un turneu de jocuri cu echipe din prima si a doua liga portugheza. Antrenorul Farului a explicat de ce echipa sa a fost prima formatie din Liga I care a revenit din vacanta. "Ne-am grabit sa reluam antrenamentele pentru ca avem multe de pus la punct. Vrem ca in aceasta perioada sa facem controale medicale amanuntite astfel incat sa gandim foarte bine antrenamentele pentru fiecare jucator in parte. De asemenea, in aceasta perioada vrem sa mai aducem jucatori la echipa. De aceea, am inceput acum tocmai pentru a face totul temeinic si sa nu intram in criza de timp", a declarat Ion Marin.

Achizitii noi

Tehnicianul constantean s-a mai referit si la campania de transferuri sustinand ca, in aceasta saptamana, vor veni la echipa doi jucatori din campionatul intern. "Suntem in discutii avansate cu doi jucatori din tara si, cel tarziu miercuri, vom semna actele cu ei si tot in aceasta saptamana asteptam si confirmari ale unor jucatori din afara", declarat "Sapaliga". Referitor la transferul mijlocasului Dinu Todoran la Unirea Urziceni, Ion Marin a precizat: "Are oferta clara de la Unirea si ramane sa decidem daca pleaca, iar un eventual schimb de jucatori pentru Dinu nu ne intereseaza".

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii