Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul se bate cu Steaua pentru medaliile de bronz ale Superligii

ro

05 Oct, 2013 00:00 2041 Marime text
Echipa de rugby Farul Constanţa susţine astăzi finala mică a Superligii Naţionale, încercând ca, măcar în al 12-lea ceas, să salveze ceva din nereuşita unui sezon în care, în multe meciuri consecutive, a fost ciuca bătăilor. Constănţenii întâlnesc Steaua Bucureşti, partida jucându-se în capitală, de la ora 16.00, pe Stadionul Naţional Arcul de Triumf (în direct la TVR3 şi pe rugbytv.ro). Partida Steaua - Farul a fost finala mică şi în ediţia trecută a întrecerii, bucureştenii impunându-se atunci cu 36-20. Ei pleacă şi acum cu prima şansă, după ce au învins Farul de patru ori în acest sezon. „Marinarii” nu au câştigat niciun meci cu celelalte echipe din careul de aşi, nici în play-off, nici în sezonul regulat. Tot astăzi, pe aceeaşi arenă, de la ora 18.30 (în direct la TVR2 şi rugbytv.ro), se joacă şi finala mare, RCM Timişoara (campioana en-titre) - Ştiinţa Baia Mare, cele două echipe disputându-şi titlul în meci direct şi în stagiunea 2012/2013.
Astăzi, de la ora 11.00, pe terenul Legmas, este programată şi partida CS Năvodari - CS UAV Arad, contând pentru ultima etapă a play-out-ului Diviziei Naţionale (eşalonul secund al rugby-ului românesc). Aflat pe ultimul loc (patru), cu şase puncte, CS Năvodari nu mai poate evita această poziţie şi implicit retrogradarea, chiar şi în condiţiile unui succes cu punct bonus ofensiv. Formaţia arădeană se află pe primul loc al play-out-lui, cu 16 puncte.
Formaţii constănţene sunt angrenate în competiţii şi mâine. În eşalonul trei al seniorilor, Divizia A, liderul detaşat al clasamentului Grupei Sud, cu 39 de puncte, CSR Callatis Mangalia, întâlneşte în deplasare CS Sportul Studenţesc (locul 3, cu 14 puncte), meciul începând la ora 11.00. În competiţia juniorilor Under-17, CS Tomitanii Constanţa joacă pe teren propriu cu CSM Olimpia Bucureşti, de la ora 13.00, pe terenul CFR din Constanţa. 

Sursa foto: RCJ Farul   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii