Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Marinarii“ au nevoie de victorie Farul joacă astăzi cu Dinamo pentru calificarea la faza finală

ro

05 May, 2015 00:00 2378 Marime text
Echipa de juniori A de la FC Farul susţine, astăzi, ultimul meci de la faza de zonă a Campionatului Naţional, întâlnind, de la ora 11.00, pe stadionul „Farul“ din Constanţa, Dinamo Bucureşti.

În precedentele două partide, jucătorii constănţeni, pregătiţi de Lucian Marinof şi Marius Axinciuc, au înregistrat o victorie, 1-0 cu LPS Iaşi (gol Alberto Airinei), şi un eşec, 0-1 cu Pandurii Tg. Jiu (reuşita gorjenilor venind în prelungirile partidei). Celelalte rezultate ale grupei A, care se dispută la Constanţa, au fost: Dinamo - Pandurii 6-1 şi Dinamo - LPS Iaşi 2-1, aşadar, înaintea ultimei etape, clasamentul arată astfel: 1. Dinamo - 6p (8-2), 2. Farul - 3p (1-1), 3. Pandurii - 3p (2-6), 4. Iaşi - 0p (1-3). Cum la faza finală a întrecerii se califică numai prima clasată, „marinarii“ au nevoie de victorie cu Dinamo, dar trebuie şi ca Pandurii să obţină cel mult un egal în disputa cu LPS Iaşi, care are loc tot astăzi, de la ora 11.00, dar pe terenul CFR din Constanţa. Faza finală este programată la Centrul de Fotbal al Federaţiei Române de Fotbal, pe 16 mai urmând a se desfăşura semifinalele, iar o zi mai târziu - finalele.

Viitorul susţine şi ea meci decisiv

La o altă etapă de zonă, cea de la Mioveni, evoluează şi FC Viitorul (antrenor, Vasile Mănăilă). După două partide, constănţenii sunt lideri în clasament, iar astăzi, de la ora 11.00, susţin partida decisivă pentru accederea în faza următoare, contra celei de-a doua clasate, LPS Banatul Timişoara. Până acum, FC Viitorul a remizat în primul meci, 2-2 cu CS Mioveni, şi a câştigat detaşat a doua partidă, 7-1 cu FC Braşov. În prima confruntare, Viitorul a fost condusă cu 2-0 în minutul 13, dar a obţinut un egal graţie golurilor lui Alexandru Cicâldău (16) şi Alexandru Stoica (87). Contra lui FC Braşov, constănţenii au punctat prin Florinel Coman (2), Adrian Neniţă (2), Carlo Casap, Alexandru Cicâldău şi Alexandru Stoica, ultimii doi din penalty. Înaintea meciurilor de astăzi, clasamentul este următorul: 1. FC Viitorul - 4p, 4. LPS Banatul Timișoara - 3p, 3. FC Brașov - 3p, 4. CS Mioveni - 1p. Celălalt meci de astăzi, de la ora 11.00, este FC Braşov - CS Mioveni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii